Wordt jij de nieuwe penvriendin van Charlotte?

Hallo allemaal!

We hebben weer een hele leuke oproep binnen, en deze keer komt hij van Charlotte! Wil je met haar schrijven? Stuur ons dan een email naar contact@snail-mail.nl . Je mag naar dit emailadres ook je eigen oproep sturen, als je op zoek bent naar nieuwe penvriendinnen! 

“Hé, Charlotte (21, bijna 22) hier! Via deze oproep hoop ik een vaste penvriendin te vinden met wie ik kan schrijven en snailmail uit kan wisselen. Hieronder zal ik een paar dingen beschrijven die mij kenmerken. Klinkt het leuk of zie je overeenkomsten met jouw eigen interessegebieden, stuur dan een berichtje. Hier komen ze!

1. Ik studeer Psychologie.
2. Ik ben actief bezig met mijn bullet journal en vind het heerlijk om hier aan te werken. Ik hou namelijk van creativiteit en het maken van lijstjes.
3. Ik ben sportief en vind het leuk om met gewichten te trainen in de sportschool. Ook zwemmen vind ik fijn.
4. Ik ben een enorme natuurliefhebber, hou van wandelen en het ontdekken van mooie plekjes op de wereld.
5. Ik vind koken en bakken leuk.
6. Ik hou van Netflixen onder een dekentje met een grote mok thee. Naar de bioscoop gaan vind ik overigens ook leuk.
7. Ik lees graag boeken, maar ook tijdschriften vind ik leuk (bijv. Happinez).
8. Ik vind het belangrijk bezig te zijn met spiritualiteit (mediteren, persoonlijke groei/ontwikkeling).
9. Ik hou ervan mensen om mij heen te hebben die ik lief heb.
10. Ik hou van dieren. Zelf heb ik een cavia.”

Vriendelijke groet,

Charlotte

One thought on “Wordt jij de nieuwe penvriendin van Charlotte?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *