Swap-bot

Het project

Het doel van dit project is mensen de mogelijkheid te bieden om te ruilen. Dit kan van alles zijn van zelf gemaakte items tot chocolade en van ansichtkaart tot mega pakket.

Hoe werkt het?

Eerst de verkorte versie:

 • op de website meld je je aan voor een swap die je leuk lijkt
 • je stelt je swap samen en verstuurt het
 • wacht tot je een swap ontvangt
 • beoordeel je ontvangen swap

De eerste stap is een swap uitzoeken die je leuk lijkt. Je meld je aan en wacht tot de sluitingsdatum. De swap organisator stuurt de adressen uit en dan het je een “x” aantal dagen (verschilt per swap!) om je swap te versturen. Als je je swap ontvangt moet je dit laten weten door het een beoordeling te geven.

7 thoughts on “Swap-bot

 1. Ik zoek een scrap swapmaatje :)
  Het lijkt mij heel leuk en wil hier graag aan beginnen. Ik zou graag onderling scrapspulletjes willen swappen, aangezien ik veel van hetzelfde krijg als ik bv stickers/mallen/stempels/clips etc koop en dit graag zou willen ruilen met anderen die ook dubbel hebben en daarnaast weer nieuwe idee├źn op doen. Iemand vinden die net zo blij wordt als ik van nieuwe scrapspulletjes. Het lijkt me heel leuk om fijne verrassingspakketjes te maken. Wie lijkt het leuk om regelmatig naar elkaar te swappen met nieuwe scrapverassingen?
  Als het je leuk lijkt kun je mij mailen: fleuriebella@gmail.com

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

xD ^^ >.< ;) :| :yyesnod: :ynod: :yes: :yay: :yawn: :xx: :x :wtf: :wow: :wave: :upsidedown: :twist: :swink: :shit: :shh: :shades: :sexy: :read: :omg: :nonod: :nod: :no: :love: :lol: :kiss: :inlove: :idea: :hmm: :hiya: :hey: :heartt: :heart: :fav: :eww: :duh: :doh: :crazy: :boo: :blush: :angel: :ahh: :S :P :O :@ :?: :/: :/ :) :(( :( :!: