Time to say goodbye….

Met heel veel plezier en liefde heb ik dit blog in januari overgenomen. En met de komst van Chantella en Marije werd het blog ook weer actiever. Maar zoals jullie allemaal wel weten, heb ik mijn eigen webshop. Sinds juli heb ik ook nog eens Snailmailshop overgenomen en daar hoort ook nog een blog bij, Snailmailmagazine.

Zoals jullie vast zullen begrijpen is het bijhouden van twee blogs toch net iets te veel van het goede. Ik heb het even aangekeken, maar heb nu dan toch de knoop doorgehakt. Ik ga stoppen met Snail-mail.nl. Maar wees niet getreurd, jullie kunnen mij blijven volgen op het blog van Snailmailmagazine.

Alle blogs van Astrid zijn inmiddels overgeplaatst naar het andere blog, dus je kunt haar blogs gewoon blijven volgen, want we gaan wel door daarmee.

Wat er met dit blog gaat gebeuren, dat weet ik nog niet. Voor nu houdt het hier op. Maar wie weet komt er iemand die er wel mee door wil gaan, dat deurtje houd ik nog even open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

xD ^^ >.< ;) :| :yyesnod: :ynod: :yes: :yay: :yawn: :xx: :x :wtf: :wow: :wave: :upsidedown: :twist: :swink: :shit: :shh: :shades: :sexy: :read: :omg: :nonod: :nod: :no: :love: :lol: :kiss: :inlove: :idea: :hmm: :hiya: :hey: :heartt: :heart: :fav: :eww: :duh: :doh: :crazy: :boo: :blush: :angel: :ahh: :S :P :O :@ :?: :/: :/ :) :(( :( :!: