Stationery Heaven #Winactie

Jullie zijn vast bekend met de webshop Stationery Heaven. Het is ruim 4 jaar geleden opgestart door Nina en is het resultaat van jaren van dromen over een winkel in briefpapier. Al sinds Nina een klein meisje was, was ze altijd bezig met een schaar, pennen en papier. Toen ze in groep 5 zat, had ze een uitwisseling om Engels te oefenen en haar liefde voor penpalling was ontstaan.

Inmiddels is Stationery Heaven uitgegroeid tot een ECHTE heaven voor de stationery liefhebbers. Sindskort verkoopt Nina ook kaarten van Nijntje en hoe leuk is het dat ze 2 setjes heeft aangeboden voor een winactie hier op Snail-Mail.nl!

Wat moet je doen om kans te maken op één van deze setjes?

Laat hieronder een reactie achter en vertel ons aan wie jij graag een kaartje zou willen sturen en waarom.

De winnaars krijgen per mail bericht. Mocht jij dat zijn, reageer dan zo snel mogelijk op de mail om je adres door te geven, zodat wij de kaarten naar je op kunnen sturen.

Reageren kan tot en met zaterdag 12 augustus.

 

 

12 thoughts on “Stationery Heaven #Winactie

 1. Can’t pick one person, maybe to my family that live in another country. I’d love send cards everyday to people i live and think about and share with them their life’s milestones. I can’t be there, but my card can

  Beantwoorden

 2. Ik zou een kaartje sturen naar Leonie. Ondanks de vele tegenslagen in haar leven blijft ze altijd positief en ze is een fantastische moeder voor haar drieling. Met weinig middelen weet ze het leven voor haar drietal leuk, avontuurlijk en gezellig te maken. Ook haar twee oudere kinderen betekenen heel veel voor haar. Heel veel kinderen kunnen alleen maar dromen van o’n moeder!

  Beantwoorden

  Marlies Reply:

  Ik bedoel in de laatste zin natuurlijk: …. van zo’n moeder!

  Beantwoorden

 3. Oeh, wat zijn die leuk zeg :) we gaan er al zelf een paar kopen als we naar het Nijntje museum gaan in de vakantie. Deze zouden we sturen naar de kinderen van mijn buitenlandse penpals

  Beantwoorden

 4. Moeilijk kiezen wie ik een kaartje zou sturen. Heb zoveel goede snailmail maatjes.
  Ik kies voor Renate, Bianca, Nikita, Edith, Annemieke, Melanie of toch Samantha.
  Nee kiezen lukt gewoon niet. Dus moeten alle namen maar in de grote hoed en de keuze aan het toeval overlaten.

  Beantwoorden

 5. Ik stuur het liefst een kaartje naar al mijn vrienden. Nu dat we allemaal zo druk bezig zijn me het opbouwen van ons eigen leventje. Is een leuk kaartje in de bus altijd een topper. Zo herinneren we elkaar dat we snel weer moeten afspreken om iets leuks te doen. Op dit moment, stuur ik mijn eerste kaartje naar mijn mattie van werk Eveline <3

  Beantwoorden

 6. Ik wil een kaartje sturen aan mijn lieve vriendin die onlangs na veel vechten, de diagnose van de ziekte van Lyme heeft gekregen. Haar antibiotica kuur is dankzij de niet zo meewerkende specialisten eigenlijk te laat gestart, waardoor het allemaal heel zwaar is voor haar. Zij wist bijna zeker dat die diagnose de juiste moest zijn, maar de specialisten wilden er niet in meegaan, totdat ze eindelijk groen licht kreeg van haar verzekering dat ze naar Duitsland mocht waar een goede kliniek zit waar ze dat specialisme beoefenen. Vorige week heeft ze het nare bericht gekregen dat haar nieren beginnen te falen, door de zware kuur die ze moet ondergaan. Ik heb haar vorig jaar kennis laten maken met snailmail en ze vindt het helemaal geweldig. Ondanks dat ze weinig energie heeft, blijft ze met veel passie aan het snailen en kan ze even haar gedachten verzetten. Ik stuur haar regelmatig wat om haar een hart onder de riem te steken, maar een Nijntje kaart zat daar nog niet bij. Ik haak graag en heb ook het patroon van Nijntje, mocht ik winnen dan gaat er niet alleen een kaartje naar haar toe, maar dan doe ik er ook een zelgem(h)aakte Nijn bij..

  Beantwoorden

 7. Ik zou graag een kaartje sturen naar mijn moeder. 20 december 2016 leerden we dat mijn vader terminaal ziek was, 8 dage later stierf plotseling mijn zus. Inmiddels zijn mijn vader en zus herenigd en is het nu nog alleen mijn moeder en ik. Ondanks alles blijft ze sterk. Het verdriet is enorm, maar toegeven doet ze niet. Mijn moeder is mijn held en mijn voorbeeld. Ik zou niet weten wat ik zonder haar moest. Nijntje is het onschuldige uit mijn jeugd. Verhaaltjes voor het slapen gaan, en eerste woordjes leren met pap en mam. Geen beter kaartje dat ik mijn moeder kan sturen dan een lief Nijntje.

  Beantwoorden

 8. Ik zou een kaartje sturen naar mijn lieve vriendin Saskia. Ze wil graag beginnen met het versturen van echte post, maar weet niet goed hoe ze eraan zou moeten beginnen. Ik zou eigenlijk dus deze hele set aan haar geven mocht ik winnen, dan heeft ze meteen wat kaartjes om mee aan de slag te gaan. De nijntje kaarten doen het altijd erg goed bij postcrossers in China.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

xD ^^ >.< ;) :| :yyesnod: :ynod: :yes: :yay: :yawn: :xx: :x :wtf: :wow: :wave: :upsidedown: :twist: :swink: :shit: :shh: :shades: :sexy: :read: :omg: :nonod: :nod: :no: :love: :lol: :kiss: :inlove: :idea: :hmm: :hiya: :hey: :heartt: :heart: :fav: :eww: :duh: :doh: :crazy: :boo: :blush: :angel: :ahh: :S :P :O :@ :?: :/: :/ :) :(( :( :!: