Sophie zoekt een schrijfmaatje

We kregen nog een super leuke oproep binnen, deze is van Sophie. Wil je met Sophie schrijven? Laat een reactie voor haar achter onder dit bericht. Heb je zelf weer zin om te schrijven of ben je op zoek naar nieuwe een penvriendin? Je mag zelf ook een leuke oproep laten plaatsen. Stuur jouw oproep met daarin een omschrijving van jou en je hobby’s en een duidelijke beschrijving naar wat voor soort penvriendschap je op zoek bent (kaartjes uitwisselen, lange of korte brieven, knutsels of creatieve swaps) en stuur deze naar contact@snail-mail.nl

Hi!

Ik ben Sophie, 27 jaar en woon in Noord-Holland. Een paar maanden geleden heb ik het snail-mailen ontdekt en ik word er erg blij van (sowieso van handgeschreven post). Ik vind het leuk om met verschillende thema’s te experimenteren, maar word ook erg blij van (langere) brieven. Verder houd ik van lezen, reizen, (klassieke) muziek, festivals, musea en films. Ook ben ik gek op katten (heb zelf een luidruchtig en knuffelig exemplaar) en van vogels (vooral meerkoeten!). Ben een koffie- en theeleut en voor een lekker stuk chocolade mag je me midden in de nacht wakker maken.

Hopelijk tot schrijfs? Liefs, Sophie

5 thoughts on “Sophie zoekt een schrijfmaatje

  1. Hoi Sophie !

    Mij lijkt het erg leuk om te schrijven! Ik ben een mede chocola en kattenliefhebbers! Ik woon in noord Brabant met mijn eigen poezenkind! Ik houd van muziek, gedichten schrijven, sport. Ik houd van onderwerpen die er toe doen, dus niet het “wat een weertje “ type ! Lijkt het je leuk om te pennen ?

  2. Hi Sophie,
    Het lijkt mij erg leuk om samen handgeschreven briefen te schrijven en daarmee te experimenteren met verschillende thema’s. Ik ben zelf 22 jaar en ben eerder dit jaar afgestudeerd. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met fotografie, het kijken van films en leuke dingen doen met mijn vrienden zoals het bezoeken van festivals. Ik heb zelf twee ontzettend leuke katten en ben erg benieuwd naar de jouwe!
    Ik hoor graag of het jou ook leuk lijkt om brieven te schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *