Snailmailmaatje gezocht voor Anniek

Deze week plaatsen we de oproep van Anniek, ze is 19 en op zoek naar een penvriendin. Je leest haar gezellige oproepje hieronder. Lijkt het jou wat om met Anniek te schrijven en post uit te wisselen? Laat dan een reactie achter in de comments, wie weet schrijven jullie binnenkort naar elkaar! En wil je zelf een leuke oproep plaatsen? Stuur dan gerust een oproepje naar contact@snail-mail.nl !

Hallo allemaal,
Ik ben Anniek, ik ben 19 jaar. Ik ben op zoek naar een leuke penvriendin/snailmailmaatje van ongeveer mijn leeftijd. Ik ben nog maar een beginner, maar het lijkt mij een ontzettend leuke hobby. Nu alleen nog iemand vinden om te schrijven.
Hier volgen wat feitjes over mijzelf.
1. Ik werk op dit moment als doktersassistent in een huisartsenpraktijk en als hulpmedewerker bij een supermarkt.
2. Ik woon nog thuis, en ben single.
3. Ik hou ontzettend veel van dieren, vooral van konijnen. Ik heb ook een konijn genaamd Vlekje.
4. Een van mijn grote hobby’s is handlettering.
5. Netflix and chill ontbreekt ook niet op  mijn lijstje.
6. Ik doe niet echt aan sport vanwege blessures, maar skeeleren vind ik wel echt geweldig.
7. Ik heb een sticker en washi tape obsessie.
8. Theeleut it iss.
9. Ik hou ook van gamen, zoals The Sims 4, games op mijn 3DS zoals Animal Crossing, Mario etc.
10. Ik kan niet zonder muziek.
Ik hoop dat iemand intresse heeft. Ik hoor het graag. Het lijkt mij echt geweldig om met iemand te schrijven!
Liefs Anniek.

12 thoughts on “Snailmailmaatje gezocht voor Anniek

 1. Hallo Anniek.
  Ik ben Amy ik ben 15(bijna 16) jaar. Zit niet heel erg in de buurt van de 19 maar ik dacht ik probeer het toch maar omdat we best wel veel gemeen hebben. Ik hou namelijk ook heel erg veel van dieren. Bij mij thuis lopen namelijk 4 katten rond. Een van mijn grootste hobby’s is ook handletteren maar fotograferen en bullet journallen vind ik ook heel erg leuk. Netflix is ook mijn beste vriend. Ik kijk soms wel 4 series door elkaar. Doordat ik veel aan bullet journallen doe heb ik een hele grote washi tape, stickers en pennen collectie gecreërd. In mijn vrije tijd speel ik ook veel sims 4 en op mijn nitendo is mijn favoriete app ook animail crossing. Ik kan ook echt niet zonder muziek. Hopelijk zoek je nog een snail-mail maatje na zoveel reacties maar ik dacht ik ga het proberen.
  Groetjes Amy

 2. Hoi Anniek,

  Ben je nog opzoek naar een snailmail-maatje?

  Ik ben Patty (19). Ben single en woon nog thuis. Ik zal wat over mij vertellen…..
  • Ik hou veel van lezen. (BV. James Riley – story thieves en Patricia C. Wrede – dealing with dragons) Ik ben dol op Engels lezen en op fantasieverhalen!
  • Ben erg gek op creatieve bezigheden. Breien, tekenen, koken en nog veel meer.
  • Muziek is iets waar ik niet zonder kan.
  • Van de natuur hou ik veel en kan eigenlijk genieten van al het moois wat het brengt! (Ben zeer gelukkig met een kopje thee onder een parasol in de regen)
  • Dieren zijn mijn grootste vrienden. Heb een tijdje bij een katten seniorenclub gewerkt, thuis heb ik een dikke rode Noorse boskat van 11 jaar.
  • Ik hou veel van films en puzzelen. (Legpuzzel, Woordzoekers en Houtenbreinbrekers)
  • Fiets en wandel veel. Zwemmen doe ik graag in meren en zeeën. Zodra onze schaatshal weer open gaat ga ik zeker schaatsen. Dansen wil ik ook weer graag, maar helaas kan ik niet een geschikte dansclub in de buurt vinden. Heb ook altijd willen boogschieten!
  • Draken vind ik geweldig! En ik heb Rood haar.

  Misschien kunnen wij naar elkaar gezellige snailmailtjes versturen.

  Alvast snailmail-groetjes van Patty

 3. Hoou anniek!
  Ik ben Marije en ben 20 jaar! Dus jou leeftijd!! ????
  Ik woon sinds kort weer in Nederland na 11 jaar in Frankrijk te hebben gewoond.
  Ik ben zelf ook opzoek naar een persoon om mee te snail mailen. Ben trouwens ik een beginneling!
  Ik hoor het wel van je!

 4. Hoi Anniek,

  Ook ik ben wat ouder dan jou, namelijk 26 jaar. Ik ben opzoek naar snailmail maatjes en het lijkt me leuk om dit met jou te doen. Ik ben Louisa, woon in een dorpje in Groningen samen met mijn vriend, onze 2 katten en hond. Ik ben een enorme dierenliefhebber, ben graag creatief bezig met schilderen, tekenen en kleuren. Daarnaast heb ik sinds een aantal maanden gitaarlessen en ik vind dit erg leuk. Ik werk in de gehandicaptezorg maar momenteel zit ik ziek thuis met een burn out.

  Hopelijk tot snel?

  Liefs, Louisa

 5. Hoi Anniek, ik ben Elmira wel ietsje ouder dan jou, 26 jaar maar werk ook in de zorg. In de gehandicaptenzorg. In mijn vrije tijd moet ik mijn creativiteit kwijt dit doe ik door van alles in mijn appartementje bij elkaar te pakken en er wat leuks mee te maken verder gaat mijn voorkeur meer uit naar videoland maar opzich kan je dat wel vergelijken met netflix toch? Verder houd ik wel van af en toe sporten om de stress er lekker uit te sporten. Verder ben ik een een enorme dierenvriend maar woon sinds kort op mijzelf en vindt dat een beetje zielig. Ben namelijk altijd wel bezig. Hopelijk worden wij penmaatjes! Misschien tot snel

  Groetjes Elmira

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *