Snailmailers in de Spotlight

Onze nieuwe rubriek Snailmailers in de spotlight gaat dan nu eindelijk van start. Wil jij ook in de spotlight staan? Neem dan contact met ons op via langzamepost@gmail.com

Deze week maken we kennis met Hilde en nemen we een kijkje in haar creatieve leven.

Wie ben je?

Hoi allemaal! Ik ben Hilde, 40 jaar. Ik woon samen met mijn man, zoon, 2 honden, 2 katten en 3 kippen in een gezellig dorpje in Overijssel. Onze oudste, een dochter is al uit huis. Time flies! Ik ben mijn hele leven al dol op papier, pennen, potloden, illustraties, knippen, scheuren en plakken.

Wat zijn je hobby’s?

Ik heb enorm veel plezier in het maken van creatieve post, en ik heb een traveler’s notebook die ik gebruik als creatief dagboek, maar ook voor krabbels, niet vergeten dingetjes en To Do lijstjes. (Scrap)kaarten maken heb ik veel gedaan en doe ik nog wel eens. Ik vind het erg leuk om nieuwe technieken te leren en uit te proberen, zoals mixed media en tekenen. Ik vind de creaties van Toni Burt en de whimsical faces van Jane Davenport bijvoorbeeld erg inspirerend. (YouTube)

Hoe ben je met snail mail in aanraking gekomen?

Ik ben in aanraking gekomen met snail mail/creatieve post, omdat ik op zoek was naar een of meerdere penvriendinnen. Zo kwam ik terecht op het blog van de postfabriek. Er ging een wereld voor me open. Wat vond en vind ik dit gaaf en bijzonder. Ik wilde gelijk aan de slag. Ik plaatste een oproepje bij “postpapierenzo” wat te vinden is bij meerleuks.nl en zo is de bal gaan rollen.

Wat betekent snailmail voor jou?

Heel veel! Zoals ik al zei heb ik plezier in het maakproces. Daar word ik echt een blijer mens van, maar ook het ontvangen is en blijft bijzonder. Dat iemand iets maakt speciaal voor mij! Maar ook zo enorm inspirerend om te zien wat anderen maken, dat is genieten. En de contacten die je opbouwt, er ontstaan echt hele hechte en bijzondere vriendschappen, daar ben ik dankbaar voor.

Waar hou je nog meer van?

Dieren, het bos, herfst en vuur. Die laatste in de vorm van een haardvuurtje en of vuurkorf, ik word gewoon heel blij van de geur, de sfeer en de warmte. Ook hou ik van sfeer maken in huis, gezellige hoekjes creëren met kaarsen, een bloem of een tak in een mooi vaasje. Ook vind ik het leuk om spullen een tweede leven te geven door ze een ander kleurtje te geven bijvoorbeeld. Natuurlijk zijn er veel meer “dingen” waar ik blij van word, familie, vrienden, shoppen, lezen, koken, bakken, Netflix, schone was, koffie in de zon, lente, een compliment geven en ontvangen en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Een kijkje in jouw leven

Persoonlijk, doordat ik ADD heb en reuma (bechterew) zijn alle bovenstaande dingen echt heel belangrijk voor me geworden, omdat je vaak geconfronteerd wordt met beperkingen en dingen die niet (meer) kunnen, wordt alles waar je plezier uithaalt een stuk belangrijker. Gelukkig ben ik een echte levensgenieter en probeer altijd een positieve kijk op het leven te hebben, dat scheelt.

Nog op zoek naar nieuwe snailmailers?

Nee, geen vaste snailmailmaatjes, omdat ik het namelijk ook belangrijk vind om tijd te hebben om voor mezelf ook wat moois te maken (o.a. in mijn travelers notebook) en zo nu en dan eenmalige post uit te wisselen met iemand anders, meestal uit een ander land, meestal via Instagram. In deze laatste dus een ja, want ik sta wel open voor een eenmalige uitwissel van post, mits ik daar tijd voor heb, en… eerlijk is eerlijk, ik ook een creatieve klik wil hebben.

Kunnen mensen je volgen op Instagram?

Jazeker, je kunt me vinden onder @hilde-df. Mijn account is een open account en gebruik ik voornamelijk voor mijn snailmail- en creatieve activiteiten.

Nog andere dingen die je kwijt wilt?

Ook op Pinterest ben ik actief, mocht je me daar willen volgen, welkom! Daar kun je me vinden onder  ‘hildef.’

 

One thought on “Snailmailers in de Spotlight

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

xD ^^ >.< ;) :| :yyesnod: :ynod: :yes: :yay: :yawn: :xx: :x :wtf: :wow: :wave: :upsidedown: :twist: :swink: :shit: :shh: :shades: :sexy: :read: :omg: :nonod: :nod: :no: :love: :lol: :kiss: :inlove: :idea: :hmm: :hiya: :hey: :heartt: :heart: :fav: :eww: :duh: :doh: :crazy: :boo: :blush: :angel: :ahh: :S :P :O :@ :?: :/: :/ :) :(( :( :!: