Snailmailers gezocht #2

Hallo allemaal! Deze keer plaatsen we een oproep namens Romy. Ze is 19 jaar oud en komt uit Zuid-Holland. Lijkt het jou leuk om met haar te schrijven? Stuur dan je reactie naar ons email: contact@snail-mail.nl, dan sturen we deze door naar Romy en kunnen jullie zelf verder. Wil je er nog een leuke penvriendin bij? Of heb je nog geen penvriendin en wil je beginnen met schrijven? Stuur dan je oproepje naar ons eerder genoemde email adres! Tot Snails!

 

 

 

 

Hi,

Ik ben Romy, ik ben 19 jaar oud en woon in een klein dorpje in Zuid-Holland. Ik ben dit jaar begonnen met de studie rechten aan de Universiteit van Leiden. Al vanaf jongs af aan ben ik dol op lezen en schrijven. Velen notitieboekjes zijn al volgeschreven en ik heb al een aantal jaren twee penvriendinnen. Steeds vaker zie ik snailmail voorbijkomen en wil dit zelf ook graag gaan doen!

Om mij wat beter te leren kennen zijn dit 10 feitjes over mijzelf:

  1. Ik verzamel postzegels, veren, kaarten en munten
  2. Ik draag altijd rokjes of jurkjes en eigenlijk nooit broeken, omdat ik mij daarin niet mezelf voel.
  3. Ik heb zoveel boeken dat ik nu naast mijn twee boekenkasten op de grond verder ga met verzamelen.
  4. Ik ben bijna altijd vrolijk, en kan het met iedereen vinden!
  5. Ik vind het heerlijk om op mijn kamer te rommelen of lekker te lezen.
  6. Mijn lievelingskleur is roze, ik ben een echt meisje meisje
  7. Ik ben gek op dieren. Koeien, paarden, honden, varkens, het liefst zou ik een hele boerderij willen.
  8. Naast het feit dat ik gek ben op alles wat met papier te maken heeft, ben ik ook gek op make-up en kleding.
  9. In elk land dat ik kom, koop ik een typische toeristenkaart.
  10. Van elke vakantie maak ik een uitgebreid plakboek inclusief bonnetjes en suikerzakjes.

Ik ben op zoek naar een creatieve snailmailer. Lange of korte brieven dat maakt mij niet uit. Ik vind het leuk om er af en toe wat spulletjes bij te doen, zodat we kunnen ruilen.

Spreekt deze oproep jou aan, laat het mij weten en wie weet verstuur ik binnenkort mijn eerste snailmail naar jou!

Groetjes,

Romy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

xD ^^ >.< ;) :| :yyesnod: :ynod: :yes: :yay: :yawn: :xx: :x :wtf: :wow: :wave: :upsidedown: :twist: :swink: :shit: :shh: :shades: :sexy: :read: :omg: :nonod: :nod: :no: :love: :lol: :kiss: :inlove: :idea: :hmm: :hiya: :hey: :heartt: :heart: :fav: :eww: :duh: :doh: :crazy: :boo: :blush: :angel: :ahh: :S :P :O :@ :?: :/: :/ :) :(( :( :!: