Snailmailers gezocht #1

Voor de rubriek Snailmailers gezocht, stellen we deze keer Stephen aan jullie voor. Lijkt het je leuk om met Stephen te schrijven? Dan kun je zijn email adres onder aan de oproep vinden. Ben je zelf ook op zoek naar een leuke penvriend(in) of wil je er nog meer? Stuur dan een berichtje met je oproep via onze facebook messenger of contact@snail-mail.nl ! Dan plaatsen we jouw oproep hier en op onze andere social media!

Hallo iedereen!

Mijn naam is Stephen, ben 28 jaar en ik zoek leuke nieuwe penvrienden. Ik kan hier mezelf wel helemaal gaan beschrijven, maar mij lijkt het leuker dat jullie me al schrijvend leren kennen. Een korte samenvatting: Ik woon in het zuiden van het land en ik werk in een familiehotel. Mijn hobby’s zijn onder andere koken, bakken, tekenen, wandelen en natuurlijk leuke mooie brieven schrijven. Mijn lievelingskleuren zijn rood, zwart en goud.

Een aantal feiten over mezelf:

 1. Ik heb overgewicht, weeg rond de 155, zit er erg mee schaam me voor mijn lichaam. Ik werk eraan maar is moeilijk.
 2. Ik hou van de natuur, van dieren, kruiden, planten enzovoort.
 3. Ik heb een kleine vriendenkring en die zou ik graag willen uitbreiden.
 4. Ik ben half Belgisch en half Nederlands.
 5. Ik drink geen alcohol en ik rook niet.
 6. Vertrouwen vind ik het belangrijkste wat er is.
 7. Ik hou ervan anderen te helpen.
 8. Ik woon in het mooie Limburgse heuvellandschap.
 9. Ik ben nog single met de volgende redenen: nog niet de ware gevonden, en ik zie veel relaties stuk gaan en dat wil ik liever niet meemaken.
 10. Ik ben genderfluid maar daar merkt mijn omgeving (gelukkig) niets van.
 11. Ik woon op mijn werk.

Wat ik leuk zou vinden is lekker ouderwets brieven met leuke personen willen schrijven! Veel leuker dan die onpersoonlijke emails die altijd in mijn mailbox komen. En snail-mail in de brievenbus is altijd leuker dan rekeningen of reclame.

De rest zouden jullie echt wel zelf te weten moeten komen door met me te schrijven.

Groetjes en tot schrijfs?

Stephen

Emailadres om te reageren: stephentje88@hotmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

xD ^^ >.< ;) :| :yyesnod: :ynod: :yes: :yay: :yawn: :xx: :x :wtf: :wow: :wave: :upsidedown: :twist: :swink: :shit: :shh: :shades: :sexy: :read: :omg: :nonod: :nod: :no: :love: :lol: :kiss: :inlove: :idea: :hmm: :hiya: :hey: :heartt: :heart: :fav: :eww: :duh: :doh: :crazy: :boo: :blush: :angel: :ahh: :S :P :O :@ :?: :/: :/ :) :(( :( :!: