Snailmail vriendin gezocht voor Judith

Vandaag een leuke oproep van Judith. Ze is op zoek naar naar iemand die het leuk vind om post uit te wisselen. Wil je met Judith in contact komen? Laat hieronder in de reacties dan een berichtje achter of stuur een mailtje naar contact@snail-mail.nl

Hallo allemaal!

Ik zoek een snail mail vriendin die het ook leuk vind om snail mail te ruilen ongeveer eens in de drie weken . Ik ben Judith, 52 jaar oud en moeder van een zoon van 30 en een dochter van 26. Mijn hobby’s zijn: scrapbooking, postcrossing, kaarten maken, junk journal (dagboekje), creabook journal.

groetjes Judith

10 thoughts on “Snailmail vriendin gezocht voor Judith

 1. Hoi Judith,

  Ik houd van lange brieven schrijven maar ook van leuke post maken. Net iets gezelliger dan alleen een brief. Ik houd van scrapbooken, art journal, junkjournal, happy planner en ik vind het dan ook leuk om spulletjes mee te sturen die je daarbij kunt gebruiken. Ik ben 47 jaar en heb altijd genoeg te kletsen en knutselen. Vind je het leuk om te gaan schrijven dan lees ik graag je reactie.

  Groetjes, Claudia

 2. Hoi hoi,
  Ik ben altijd druk geweest net hobbyen maar sind mijn zoon er is ligt het een beetje in een stoffig hoekje. Ik wil graag mijn hobby uit dat stoffige hoekje halen. Ik heb het haken weer opgepakt maar ook dat ging dat hoekje weer in. Hmmmm…. toen dacht ik als ik snailmail ga oppakken dan heb ik een doel. Filmpjes gaan kijken en het lijkt me super leuk. Al heb ik er nog nooit 1 gemaakt omdat ik geen slachtoffer had die blij is met mijn post. De beheerder van deze site gaf mij als tip dat er veel leuke dames zijn die oproepen doen en zo ben ik bij jou terecht gekomen. Even een stukje geschidenis. Ik ben Denise, 41 jaar jong, 10 jaar geteouwd, zoon van 7 en werkzaam als activiteitenbegeleidster op de pg. Ik zou het leuk vinden om mijn spullen uit het stof te halen!!

 3. Hoi Judith,

  Bij toeval kom ik op deze site uit (wat leuk) en zag jouw oproepje, ik zou het heel leuk vinden om snailmailen zo eens in de maand… ik ben Pam, 55 jaar, heb 2 grote dochters en 1 nog grotere zoon 😉 … Ben pas begonnen met snailmailen en vind het zo ontzettend leuk. Misschien een poging wagen?

  Ik hoor het graag?

  Groetjes,
  Pam

 4. Hallo Judith, ik zou graag met u snail mailen of swappen als u dat wil?
  ik moet u wel zeggen ik woon in Belgié .mijn naam Janique ben 56 jaar twee zoons van 33 jaar en 30 jaar en 2 leuke kleindochterjes van 3 jaar en 1 jaar !
  ik hou van kaarten maken en veel soorten papier knutselen ,
  indien u wilt zou ik graag met u postcrossing doen
  laat u nog iets weten?
  mvg Janique Lycke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *