Snailmail vriendin gezocht voor Judith

Vandaag een leuke oproep van Judith. Ze is op zoek naar naar iemand die het leuk vind om post uit te wisselen. Wil je met Judith in contact komen? Laat hieronder in de reacties dan een berichtje achter of stuur een mailtje naar contact@snail-mail.nl

Hallo allemaal!

Ik zoek een snail mail vriendin die het ook leuk vind om snail mail te ruilen ongeveer eens in de drie weken . Ik ben Judith, 52 jaar oud en moeder van een zoon van 30 en een dochter van 26. Mijn hobby’s zijn: scrapbooking, postcrossing, kaarten maken, junk journal (dagboekje), creabook journal.

groetjes Judith

6 thoughts on “Snailmail vriendin gezocht voor Judith

 1. Hoi Judith,

  Bij toeval kom ik op deze site uit (wat leuk) en zag jouw oproepje, ik zou het heel leuk vinden om snailmailen zo eens in de maand… ik ben Pam, 55 jaar, heb 2 grote dochters en 1 nog grotere zoon šŸ˜‰ … Ben pas begonnen met snailmailen en vind het zo ontzettend leuk. Misschien een poging wagen?

  Ik hoor het graag?

  Groetjes,
  Pam

 2. Hallo Judith, ik zou graag met u snail mailen of swappen als u dat wil?
  ik moet u wel zeggen ik woon in BelgiƩ .mijn naam Janique ben 56 jaar twee zoons van 33 jaar en 30 jaar en 2 leuke kleindochterjes van 3 jaar en 1 jaar !
  ik hou van kaarten maken en veel soorten papier knutselen ,
  indien u wilt zou ik graag met u postcrossing doen
  laat u nog iets weten?
  mvg Janique Lycke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *