Shoppen op de Knotsgekke Kaarten- en scrapdagen

Afgelopen week was het weer tijd voor de knotsgekke kaarten- en scrapdagen in de Brabanthallen Den Bosch. Op zaterdag ging ik er naartoe en heb daar hele leuke spulletjes gekocht, die ik graag met jullie wil delen in dit blog artikel. Op Instagram had ik ook al een paar foto’s gedeeld. Twee jaar terug ging ik voor het eerst naar deze beurs, toen op een donderdag en was het veel rustiger. Het was erg druk afgelopen zaterdag maar wel heel gezellig. In de hal ernaast was een tuin beurs dus het parkeerterrein was bijna helemaal vol. Gelukkig werd alles duidelijk aangegeven en kon ik toch ergens parkeren. De beurs zelf is vooral gericht op kaarten maken en scrappen. Er waren demonstraties van winkels en diverse merken en daarnaast kon je ook zelf aanschuiven bij workshops. Sommige waren gratis en andere kostten een paar euro. Naast de fysieke hobby winkels stonden er ook een aantal webshops. Er was echt van alles te vinden: stempels, sjablonen, diamond dotting, inkt, karton en setjes om zelf kaarten te maken.

Deze ‘muur’ met gorjuss stempels wilde ik jullie even laten zien! Gelukkig heb ik me redelijk in kunnen houden met kopen, maar wat een schattige stempels zaten ertussen! Bijna alle spullen van Gorjuss waren hier te krijgen, van lintjes tot stickers en van stempels tot pakketjes om je eigen Gorjuss kaarten te maken. Van deze kaarten pakketten heb ik er twee gekocht zoals je op de onderstaande foto kunt zien. En mijn nieuwe Gorjuss stempel staat er ook bij. Naast deze stempel kocht ik ook een leuk setje clear stamps van project live. Daarin zitten alle dagen van de week, maanden, cijfers die ook ideaal te gebruiken zijn voor je bullet journal. En ook heb ik een mooie clear stamp gevonden met de tekst ”handmade by” waaronder je je eigen naam kunt schrijven. Erg leuk voor op een envelop of een flipbook. Ik heb hem nog niet gebruikt, maar als ik dat doe komt daarvan zeker een foto op de Instagram pagina van snailmail_nl te staan!

Op de volgende foto zie je mijn nieuwe mini scoring board. Hier was ik al heel lang naar op zoek en nu eindelijk gevonden. De achterkant van dit board kun je gebruiken om zelf enveloppen mee te vouwen en met de voorkant kun je makkelijk papier en karton rillen. Binnenkort komt hier een review van. Naast het scoring board heb ik nog een nieuwe hoek pons gekocht. Hiermee kun je makkelijk de hoeken afronden van karton en papier.

Na alle hartjes post op valentijnsdag wordt het weer langzaam tijd voor de vrolijke paaskleurtjes. Voor leuke crea paas spulletjes moest ik goed zoeken maar ik heb hele schattige ‘die cuts’ gevonden. En zo vond ik ook een papier blok met paas printjes en poëzieplaatjes van marjolein bastin. Ik kan niet wachten om ze te gaan gebruiken voor de paas post!

Ben jij ook naar de knotsgekke kaarten- en scrapdagen geweest?  Heb je het gemist? 30 augustus tot en met 1 september wordt deze beurs weer in de Brabanthallen Den Bosch gehouden. Je kunt meer creatieve evenementen vinden in onze agenda op de site!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *