Schrijf oproepje van Relia

Vandaag een oproep van Relia, ze is op zoek naar een penvriend(in) van haar eigen leeftijd. Lijkt het je leuk om met haar te schrijven en gezellig brieven te schrijven? Je kunt onder het oproepje een boodschap achterlaten voor Relia of haar zelf een mailtje sturen naar: relia3@gmail.com

Snailmail groetjes van Marije!

Hallo!

Mijn naam is Relia en ik ben 21 en heb veel hobby’s. Mij zou het leuk lijken gezellig ouderwets te schrijven en brieven te ontvangen. Dit om nieuwe mensen te leren kennen en de eenzaamheid een beetje tegen te gaan. Het maakt niet uit of je een jongen of meisje bent, wel het liefst van mijn eigen leeftijd. Het liefst wil ik brieven gaan schrijven. Ik ben gek op Disney, zingen, fotografie, shoppen, lezen en er op uit gaan. Ik hoor graag van je!

Groetjes Relia

I


One thought on “Schrijf oproepje van Relia

  1. Hey Relia,

    Mijn naam is Chelsey 21 jaar binnen enkele weken 22. Het zou me leuk lijken om iemand te vinden waar ik brieven mee kan schrijven of zo nieuwe mensen te leren kennen. Lezen is ook een hobby van mij verder ga ik af en toe graag als eens shoppen, ik zing in men auto, wandelen, creatief zijn,… en nog meer
    Misschien tot schrijfs?
    Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *