Penvriendinnetje gezocht voor Fien

Deze week plaatsen we een hele leuke oproep van Fien. Ze is op zoek naar een leeftijds genootje dat met haar wil schrijven. Lijkt het jou leuk lijken om met Fien te te snailmailen? Stuur ons dan een mailtje dan sturen we eerst door naar de moeder van Fien, en zorgt ze ervoor dat jij misschien met haar kan schrijven. Zelf een oproepje plaatsen? Stuur ons dan een mailtje met een verhaaltje over jezelf, hobby’s en interesses. Schrijf ook duidelijk naar wat voor soort penvriendin je op zoek bent; alleen brieven of misschien creatieve post, zo nu en dan een mooie kaart. Je kunt het mailen naar contact@snail-mail.nl !

 

Hey! Ik ben opzoek naar een leuke, vrolijke tiener (11 tot 16 jaar) om mee te schrijven. Hier volgen 10 feitjes over mezelf:

 1. Ik ben dol op pizza!
 2. Mijn favoriete dieren zijn katten en paarden (eigenlijk ben ik echt een dierenliefhebber!!).
 3. Ik hou ook van cactussen en planten.
 4. Mijn favoriete kleuren zijn geel en blauw
 5. Ik wil graag op reis naar Amerika.
 6. Mijn hobby’s zijn paardrijden, en ik hou echt van knutselen en buiten zijn !
 7. Ik heb geen zussen of broers
 8. Ik knutsel elke dag! Ik doe aan handletteren, bullet journaling en wattercoloring
 9. Ik ben bang voor spinnen

Ik ben altijd heel vrolijk en blij!! Groetjes Fien x

2 thoughts on “Penvriendinnetje gezocht voor Fien

 1. Hoihoi! Ik ben Sarah en ik ben 15 jaar oud. Mij lijkt het leuk om met Fien te schrijven , omdat ik denk dat wij aardig veel gemeen hebben. Ik woon zelf op een boerderij en heb ook paarden thuis staan. Ik houd van de natuur , knutselen & wil later de hele wereld rond! Ik hoop op een reactie terug. Alvast bedankt!

  MVG

  Sarah

 2. hoi redactie van de snail mail,
  Ik ben Fien en mijn leeftijd is 11 jaar. ik las de oproep van de andere Fien. Ik heb ook veel hobby’s bv: Handballen, buiten spelen, knutselen, pizza eten, ik ben ook een echte dieren vriend en ik hou van de kleuren blauw en roze. Daarom zou ik graag met de andere Fien willen schrijven en elkaar kunnen verrassen met leuke knutsels!! Ik hoop wat te horen van jullie.

  groetjes Fien van ’t Zand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *