Penvriendinnen oproepje van Mariska

Op de Kreadoe konden bezoekers een formuliertje invullen om penvriendinnen te zoeken. En hier werd veel gebruik van gemaakt, dus komen er veel leuke oproepjes online de komende weken! Het kan dus even duren voordat jouw oproep geplaatst wordt, wanneer je deze via de email hebt opgestuurd.

De volgende oproep komt van Mariska uit Sint Johannesga en ze op zoek naar iemand rond dezelfde leeftijd die het leuk vind om brieven uit te wisselen en ook creatief is. En natuurlijk niet zomaar stopt met schrijven. Lees haar oproepje hieronder!

Hallo!

Mijn naam is Mariska, ik ben 18 jaar en woon in Sint Johannesga. Zelf schrijf ik al brieven sinds ik 12 ben. Eigenlijk alleen nog maar naar het buitenland! Nu wil ik ook graag met iemand uit Nederlands schrijven. Zelf lees ik heel graag en schrijven vind ik ook heel leuk. Ik heb ook een eigen boek geschreven. Verder journal ik heel veel. Ik zoek iemand die ook graag creatief bezig is en het leuk vindt om brieven te schrijven. Graag tussen de 16 en 18 jaar!

Lijkt het jou leuk om met Mariska te gaan pennen? Laat hieronder in de reacties dan een berichtje voor haar achter!

3 thoughts on “Penvriendinnen oproepje van Mariska

 1. Hi! Ik ben op zoek naar iemand om naar te schrijven en het lijkt me wel leuk om dat samen te doen! Ik ben 16 en kom uit Ohe en Laak (ligt bij Sittard). Ik hou van Carnaval vieren, kaartjes maken en journallen. Ik hoor graag van je!

 2. Hiii Het lijkt mij heel leuk om samen brieven naar elkaar te schrijven, Ik ben 16 jaar en ik hou heel erg van creatiefbezig zijn šŸ™‚
  Ik blog in mijn vrije tijd en beschilder servies en maak kaarten!

  • Hao Emma,

   Ik zie je reactie nu pas???? Ik zou het heel leuk vinden om samen brieven te schrijven???? ik heb zelf ook getwijfeld of ik wilde bloggen en vind het heel leuk dat jij het wel doet! Hoe heet jou blog?
   Als je mij opzoekt op Instagram (mariska.vermaning) dan kunnen we daar wel gegevens uitwisselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *