Penvriendinnen oproepje van Lotte

Vandaag een oproepje van Lotte (33) die op zoek is naar een creatieve penvriendin! Lijkt het jou leuk om te schrijven, dan kun je onder de oproep een reactie achterlaten voor Lotte.

Tot snails!

Hallo, 
Ben gek op post zowel versturen als ontvangen. Net als cadeautjes inpakken zo leuk om met simpel papier iets leuks te creëren. 
Doe sinds een jaar doe ik mee aan “Post voor kanjers” kaartjes sturen aan kinderen die ernstig ziek zijn. Erg leuk om hier aan mee toe doen. Meestal zoek ik een kaartje wat aan hun voorkeuren voldoet en maak ik van de envelop een leuke creative creatie. 
Ik ben 33 jaar en alleenstaand. Werk in het voortgezet onderwijs op een zorg en onderwijs groep. Ben gek op kringloopwinkels, papier en oldtimers. 
Pas weer het nieuwe paper book van flow binnen.. dus ik kan voorlopig vooruit. Zo gaaf!! 
Hoop iemand te vinden om dit samen mee te delen, om elkaar te vertellen wat ons bezig houdt maar vooral om elkaar een glimlach te laten bezorgen door de brief zowel door de tekst als de creatie. 
Liefs Lotte 

9 thoughts on “Penvriendinnen oproepje van Lotte

 1. Hey Lotte,

  Ik ben Nathalie en ben 24 jaar. Het lijkt me super leuk om post met je uit te wisselen! Je oproepje spreekt me erg aan, volgens mij ben je een super vrolijke meid! Zelf verstuur ik al meer dan 6 jaar post en ik vind het super leuk! Hoop iets van je te horen. Nathalievwilsum@hotmail.com

 2. Hi Lotte!
  Ik heb zelf nog nooit aan snailmail gedaan met ‘onbekenden’, maar het lijkt me super leuk! Ik werk zelf bij de kringloop en kom altijd leuke papiertjes en dingen tegen die ik graag eens met iemand zou delen.
  Mijn naam is Elyne, ik ben 22 jaar en woon samen met mijn vriend en 2 konijntjes Freddy en Lumi.
  Het lijkt me super leuk om op een creatieve manier contact op te zoeken en tegelijkertijd werkt het ook heerlijk therapeutisch, schrijven en knutselen.
  Hoop dat het je gezellig lijkt om elkaar eens wat te sturen.
  Liefs!

 3. Hallo lotte, je oproepje spreekt mij aan. Ik ben weliswaar een stuk ouder dan jij (60) maar ben ook gek op leuke brieven met tekeningetjes en knutsels erin. Zowel om te schrijven/knutselen als om te ontvangen.
  Ik ben ook alleenstaand en werkzaam in een kringloopwinkel. Verder knap ik meubeltjes op, teken/schilder, schrijf en ben graag in de tuin bezig.
  Graag hoor ik van je of je zin hebt contact te maken met mij,

  Groet van Marjolein

 4. Hi lotte,
  Wat een leuk berichtje!
  Ik ben Dimphy, 23 jaar zwanger van mijn 1e kindje en ik werk op een Kinderdagverblijf.
  Ik zoek ook iemand om leuke brieven naar te schrijven, elkaar te helpen en zoals je schrijft elkaar een lach berzorgen! Wat leuk ook dat je zo creatief bent en je inzet voor zieke kinderen! Geweldig.
  Zelf lijkt het me ook leuk om leuke brieven te schrijven en creatief bezig te gaan met knutselwerkjes !
  Als het je leuk lijkt mag je me altijd een mailtje sturen
  Liefs, Dimphy

 5. Hoi Lotte,
  Heb je al iemand gevonden om mee te schrijven? Ik ben een vrouw van 40 en werk ook in het onderwijs. Ik ben getrouwd met 3 kinderen. Ik ben dol op schrijven: brieven, kaartjes en lekker in een dagboek van me af schrijven. Ook helemaal dol op kringloopwinkels. Ik vond gisteren in de kringloop twee paperbooks van flow! Ik hou ook van haken. Ik ben pas sinds kort begonnen met kaartjes en enveloppen maken enzo, dus (nog) niet heel goed in super creaties van papier! Ik hoor graag van je of je nog een schrijf-maatje zoekt.

 6. Hi.
  Het lijkt mij heel er leuk om jouw maatje te worden.

  Mijn naam is Jess(ica) 30 jaar en woon samen met mijn vriend en 2 honden in Leeuwarden. Ik ben sinds dit jaar begonnen met snailmail en ik ben verslaafd. Wat is het heerlijk om kaarten te maken én er iemand blij mee te kunnen maken.

  Wie weet spreekt dit je aan.

  Lieve groet,

  Jess

 7. Hoi Lotte.
  Ik ben ook 33 en single moeder. Ik heb 2 poezen en een pony, word blij van dieren. Ben altijd veel creatief bezig geweest en ook aan snailmail en pennen gedaan, maar het heeft even een paar jaartjes op een laag pitje gestaan ivm zorg voor mijn kids.
  Het lijkt me erg leuk om dit weer op te pakken en weer leuke post te sturen en te krijgen. Lijkt het je leuk, dan hoor ik graag van je.
  Groetjes Paula

 8. Hee lotte!
  Het lijkt mij super leuk om met jou te snail mailen!

  Ik ben Renee, 20 jaar en leerling in de gehandicaptenzorg. In mijn vrije tijd ben ik gek op “knippen en plakken” zoals dit hier thuis genoemd word. Zelf ben ik ook gek van de kringloopwinkels en op interieur.

  Als het je leuk lijkt wil je me dan een mailtje sturen ?
  Rvsplunter@gmail.com

  Veel liefs, Renee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *