Penvriendinnen Oproepje van Lieke

Hallo ik ben …

Nee zo begint elke brief wacht!!!

Hai mijn naam is Lieke, ik hou van scrapbooking en tekenen. En handletteren is ook wel mijn ding. Hoop dat deze oproep je een beetje aanspreekt. En ik hoop dat jij en ik goede pennetjes worden. Oja! en ik hou ook van ijsjes. Ik ben best onhandig maar ja… en ja snail-mail dat kan er ook nog wel bij.

Groeten Lieke!

 Lieke haar hobby’s zijn volleybal en creatief bezig zijn. Familie is heel belangrijk voor haar en lief zijn voor mamma ook. Ze wil ongever één keer per twee weken schrijven met iemand van haar eigen leeftijd en met ongeveer dezelfde hobby’s en ook creatief is! Spreekt Lieke’s oproep jou aan? Stuur dan een berichtje naar contact@snail-mail.nl dan zorg ik dat jou berichtje bij de mamma van Lieke komt!

2 thoughts on “Penvriendinnen Oproepje van Lieke

  1. Hoi Lieke, ik ben Noa en zit ook op volleybal. Er staat dat je iemand van jouw leeftijd zoekt, maar hoe oud ben je eigenlijk?
    Ik zou het leuk vinden om te schrijven, ben zelf 9 jaar, bijna 10
    Groeten van noa

  2. Hoi Lieke!
    Ik las net je berichtje en zou het erg leuk vinden om snail-mail met jou uit te wisselen. Ik houd zelf ook ontzettend van ijsjes, dus dat hebben we al gemeen, Verder hou ik van reizen, schrijven & creatief bezig zijn.

    Liefs, Kaylee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *