Penvriendinnen oproepje van Hananja

Hallo, hallo,

Mijn naam is Hananja en ik ben 21 jaar. Ik studeer fashion & technisch textiel en kan zowel Nederlands als Engels schrijven.  Mijn interesses gaan van (bord)spellen naar knutselen, boswandelingen en naaien. Ik ben dol op rockabilly kleding, horrorstories luisteren en zingen. Een vrij breed interesse gebied dus, haha! Lijkt het jou leuk om er een extra penpal bij te krijgen? Dan hoor ik dat graag!

Liefs, Hananja!

Lijkt het jou leuk om met Hananja post uit te wisselen? Stuur dan een email naar contact@snail-mail.nl dan sturen wij het bericht door naar Hananja. En wil je zelf eens een oproepje plaatsen? Stuur ook dan gerust een mail naar het bovengenoemde emailadres. Tot snails!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *