Penvriendinnen oproepje van Delien

Hoi enthousiaste mailers,
Het lijkt me erg leuk om een penvriendin/ mailer te vinden.
Het maken en sturen van kaartjes en brieven/ kleine kadootjes, en ook het krijgen ervan vind ik erg vrolijk en leuk om te doen.
Mijn hobby`s zijn er bijna teveel om op te noemen. Ik hou veel van de natuur, dieren, bloemen en ook van muziek, fotograferen, tekenen, schilderen, knutselideeën opdoen, bakke en naar kringloopwinkels gaan. Op een terrasje of in de natuur koffie en thee te drinken, ijsjes eten, cadeautjes, films kijken, tijdschriften en boeken lezen en nog veel meer.
Daarnaast ben ik veel bezig met persoonlijke ontwikkeling, en hou ik ook wel van wat diepgaandere gesprekken op z`n tijd naast gezelligheid en humor.
Ik maak ook graag en veel contact met mensen en dieren, en geniet gewoon van veel kleine dingen.
Nu heb ik sinds vorige zomer een beenblessure, en loop ik al een tijdje met krukken. Deze heb ik dan ook versierd met knalroze tape want ik hou van kleurtjes.
Nu lijkt dit me een extra leuk moment om met schrijven te beginnen,het liefst met iemand met een aantal dezelfde interesses of die ook creatief is, en leuke brieven of kaartjes uitwissel-contact wil.
Ik hoor het graag als jij dit ook leuk vindt!
Groetjes, Delien.
Wil jij met Delien schrijven? Laat hieronder dan in de reacties een berichtje voor haar achter en wie weet wisselen jullie binnekort leuke post uit! Zelf een oproepje plaatsen? Dat kan! Stuur een oproepje naar contact@snail-mail en dan nemen wij verder contact met je op. 
Liefs Hananja en Marije

10 thoughts on “Penvriendinnen oproepje van Delien

 1. Hoi Delien.
  Ik ben 32, single moeder van een jongen en een meisje en een poes. Ik heb veel dezelfde hobby’s als jij en ben ook veel bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik werk op een boerderij.. Mijn droombaan tussen de dieren en er gebeurt altijd wat. Ik geniet ook erg van simpele kleine dingen. Ik heb genoeg te vertellen, hou ook wel van gesprekken met inhoud. Mocht het je leuk lijken.. Hoor ik graag van je.
  Groetjes Paula

 2. Hoi ik ben sarah, 18 jaar en ik zou graag willen snailmailen, en goodies uitwisselen zoals washitale samples en stickers etc. Ik hou van creatief bezig zijn, musical, dieren, crime series en humor. Ik vind het ook heel leuk om bezig te zijn in mijn bullet journal!

  Groetjes,
  Sarah

  • Hi Sarah, als je zelf een oproepje wilt plaatsen kun je beter je oproepje naar ons toe mailen zodat we meer mensen voor je kunnen bereiken????
   Lieve groetjes van de snailmail redactie

 3. Hoi, ik ben sarah 18 jaar en ben opzoek naar iemand om mee te snailmailen, en goodies uit te wisselen zoals stickers, washi etc. Ik hou heel erg van dieren, en musical. Ik heb een obsessie met Nederlandse films crime series, daarnaast bulletjournal en knutsel ik heel graag!
  Groetjes,
  Sarah

 4. Hallo Delien,

  Mijn naam is Loïs en ik ben 16 jaar oud bijna 17. Ik hou van fotograferen, tekenen, lezen, schrijven en nog veel meer. Ik ben en creatief persoon en doe graag dingen. Ik ben op zoek naar een nieuwe snail/penvriendin. Dus ik hoop dat jij het leuk vind om mijn snail/ penvriendin te zijn?

  Groetjes,

  Loïs

  • Hoi Lois,
   Bedankt voor je reactie op mijn oproepje. 🙂
   Ik zie het nu pas anders had ik eerder gereageerd!
   Het lijkt me leuk om post met je uit te wisselen.
   Leuk ook dat je veel dezelfde hobby’s hebt.

   Groetjes Delien.

 5. Hallo Delien,

  Mijn naam is Loïs ik ben 16 jaar bijna 17. Ik hou van fotograferen, tekenen, schrijven, lezen en nog veel meer. Ik ben op zoek naar nieuwe pen vriendinnen en ik vind het leuk als je mijn pen vriendin wilt zijn. Ook hou ik van cadeautjes geven en schrijven over van alles en nog wat. Dus ik hoop dat je mijn pen vriendin wil zijn?

  Groetjes,

  Loïs

 6. Hallo Delien,
  Mijn naam is Amy. Ik ben 15 (bijna 16) jaar. Ik heb ook heel erg veel hobby’s. Ik hou van fotograferen, bullet journallen, tekenen, handletteren en lezen. Films kijken vind ik ook altijd leuk. Omdat ik veel bezig ben met bullet journallen heb ik ondertussen al een hele washi-tape, stickers en pennen verzameling. Ik wil al een hele tijd een snail-mail maatje/ penvriendin maar ik zet telkens niet door. Ik zag dit bericht en dacht dit is mijn kans.
  Groetjes Amy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *