Penvriendinnen oproep

Vandaag een oproepje van Simone, ze wil graag het schrijven weer oppakken. Onder dit bericht kun je een reactie achterlaten en misschien sturen jullie binnenkort hele gezellige post naar elkaar!

Hoi hoi,
Ik ben Simone, 36 jaar en moeder van 2 kids (een meisje en een jongen). Ik ben inmiddels 9 jaar getrouwd en woon in Veenendaal.
Mijn hobby’s zijn schrijven, lezen en hardlopen. Ik ben graag crea bezig, ook ik heb een bullet journal maar ben een beginner .
Vroeger (oh wat voel ik me dan oud hè haha) had ik ook altijd penvriendinnen en het lijkt me super om daar weer helemaal in te komen.

Laat je een berichtje achter?

Groetjes Simone

6 thoughts on “Penvriendinnen oproep

  1. Hier Diana uit Ochten. Ook ik ben op zoek na een schrijf maatje. Ben 37 jr, 18 jaar samen bijna 15 jaar getrouwd en heb 2 dochters van 7 en bijna 12. Als je nog iemand zoekt. Hoor ik graag van je.

  2. Hallo Simone

    Hier ook een moeder van 36 jaar, ik heb 2 jongens en ben ook getrouwd. Ik woon in Emmen en vind het leuk om te schrijven en diamond painting, of heerlijk op de bank Netflix te kijken. Lijkt me leuk om weer eens ouderwets brieven te schrijven… als het je leuk lijkt om te schrijven hoor ik graag van je. Groetjes Meike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *