Penvriendinnen oproep van Sjoukje

Hallo! Vandaag een oproep van Sjoukje. Lijkt het je leuk om met haar te gaan snailmailen, stuur dan een bericht naar contact@snail-mail.nl of laat een reactie achter onder de oproep.

Heei hoi, ik heet Sjoukje, ik ben 14 jaar (over een week ben ik 15) en ik kom uit provincie Utrecht. Pas geleden heb ik snail mail ontdekt en heb het nog nooit verstuurd (en weet nog niet zo goed hoe alles werkt,) maar het versturen van mail via de brievenbus vind ik heel leuk!
Ik hou van tekenen, handlettering, schrijven en stationairy spulletjes. Het lijkt me tof om iemand snail mail te versturen die een beetje dezelfde interesses heeft als ik en het leuk vindt om elkaar te schrijven 
Ik hoor graag van je!

Groetjes Sjouke

6 thoughts on “Penvriendinnen oproep van Sjoukje

 1. Hoi Sjouke!

  Mijn naam is Renske, ik woon in Noord-Holland en mij lijkt het ook heel leuk om te snail-mailen! Ik heb nog nooit een penvriendin gehad dus het is voor mij ook de eerste keer.
  Ik word dit jaar 16 en ik hou ook erg veel van tekenen en schrijven! Als je nog op zoek bent naar een penpal hoor ik graag van je!

 2. Heyy sjoukje ik ben Idwer en ik ben ook 14 jaar😂 ik kom uit Friesland, en ik heb ook nog nooit iets verstuurd via snailmail, maar mij lijkt het super leuk om iets te krijgen/versturen via de post. Ik hou van tekenen en van dansen en paardrijden😊.

  xxx, idwer

 3. Hey Sjoukje.

  Cactharina weer, ik was ff verget om in mijn berichtje te zetten in welke profincie ik woon maar ik woon in profincie flevoland. Ik hoop dat we penpals worden.

  Groetjes Catharina

 4. Hey Sjoukje,

  Mijn naam is Catharina en ik ben 16 jaar. Het lijkt me leuk om met jouw te gaan snailmailen omdat ik ook iemand zoek en dit nieuw voor me is. Ik vind handletering leuk al ben ik er niet zo goed in, ik vind stationairy spullen super leuk en knutselen/tekenen/schilderen is mijn leven.

  Ik hoop dat we penpals worden

  Groeten Catharina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *