Penvriendinnen oproep van Nathalie

Wat leuk dat je hier langs scrolt!
Mijn naam is Nathalie en ik ben 23 jaar oud. Op dit moment zit ik in mijn eerste jaar Social Work. In de weekenden werk ik als assistent zorg en welzijn in de ouderenzorg. Daarnaast speel ik volleybal in een heel leuk team. En ik schrijf en knutsel veel in mijn vrije tijd.
Via YouTube kwam ik terecht bij een video over snail-mail. Ik denk er al een jaartje over om een penvriend(-in) te zoeken toen ik vanmorgen deze site tegen kwam.
Lijkt het jou leuk om leuke knutselbrieven voor elkaar samen te stellen of een boekje heen en weer te sturen? Dan hoor ik vast snel van je!
Groetjes, Nathalie
Lijkt het jou leuk om met Nathalie te schrijven? Laat hieronder in de reacties dan een berichtje voor haar achter! Zelf een oproep laten plaatsen? Stuur dan een gezellige intro over jezelf naar contact@snail-mail.nl

5 thoughts on “Penvriendinnen oproep van Nathalie

 1. Hi Nathalie, Het lijkt me erg leuk om elkaar creatieve brieven te sturen! Ik ben zelf 22 jaar en ben net afgestudeerd. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met fotografie, films kijken en leuke dingen doen met vrienden.

 2. Hi Nathalie,

  Het lijkt me leuk om creatieve brieven naar elkaar te schrijven als het jou ook leuk lijkt! Ik ben zelf 22 jaar, net afgestudeerd aan een modemanagement opleiding en in mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met fotografie en ga ik graag naar de film en naar festivals.

  Ik hoor het graag of het jou ook leuk lijkt!

 3. Hoi Natalie,

  Ik zit er ook al een tijdje over na te denken om te beginnen met snail mail, maar ik had nooit echt een idee hoe ik mensen moest vinden. Mijn naam is Isabel en ik ben bijna 22 jaar en ik studeer Spaans, ik volleybal toevallig ook maar ben ook van van reizen en creagief bezig zijn in mijn vrije tijd met bijvoorbeeld mijn foto/scrapboek over andere dingen. Het lijkt me heel leuk om knutselbrieven uit te wisselen, al ben ik dus wel nog een beginner! Ik hoop wat van je te horen! Liefs, Isabel

  • Hey Isabel!

   Sorry voor mijn late reactie. Ik was het helemaal vergeten om deze site bij te houden. Super leuke reactie! Het lijkt mij erg leuk om creatieve knutselbrieven uit te wisselen 😀

   Wat leuk dat je volleybalt! En dat je Spaans studeert, misschien kun je mij nog wat leren 🙂 Als je wilt mag je mij wel e-mailen: nathaliehulshof@hotmail.com

   Groetjes, Nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *