Penvriendinnen oproep van Lieske

Hier volgt een oproepje van Lieske! Lijkt het jou leuk om met haar te schrijven? Laat dan een berichtje achter onder de oproep, dan kan ze zelf contact met jou opnemen. Ben je op zoek naar een nieuwe penvriendschap of wil je zelf een oproepje plaatsen? Kijk eens tussen de oproepjes op onze site of stuur ons een leuke intro over jezelf met een leuke foto van jou gemaakte post naar: contact@snail-mail.nl

Hallo! Mijn naam is Lieske,
Ik ben 23 jaar oud en woon samen met mijn vriend en 2 katten.
Mijn hobby’s zijn:
 • Lezen
 • Koken
 • Netflix
 • Films kijken
 • Hardlopen
 • Wandelen
 • Interieur design

Ik heb net een half jaar een therapietraject gevolgd en heb hier veel aan gehad. Mij lijkt het leuk om wat meer echt contact te hebben met iemand die het ook leuk lijkt om met mij zo nu en dan een kaartje/brief te schrijven. Neem dan contact met me op! 

Groetjes Lieske

 

2 thoughts on “Penvriendinnen oproep van Lieske

 1. Hoi Lieske,

  Ben je nog opzoek naar een snailmail-maatje?

  Ik ben Patty (19). Ben single en woon nog thuis. Ik zal wat over mij vertellen…..
  • Ik hou veel van lezen. (BV. James Riley – story thieves en Patricia C. Wrede – dealing with dragons) Ik ben dol op Engels lezen en op fantasieverhalen!
  • Ben erg gek op creatieve bezigheden. Breien, tekenen, koken en nog veel meer. Ben ook gek op Interieur design.
  • Muziek is iets waar ik niet zonder kan.
  • Van de natuur hou ik veel en kan eigenlijk genieten van al het moois wat het brengt! (Ben zeer gelukkig met een kopje thee onder een parasol in de regen)
  • Dieren zijn mijn grootste vrienden. Heb een tijdje bij een katten seniorenclub gewerkt, thuis heb ik een dikke rode Noorse boskat van 11 jaar.
  • Ik hou veel van films en puzzelen. (Legpuzzel, Woordzoekers en Houtenbreinbrekers)
  • Fiets en wandel veel. Zwemmen doe ik graag in meren en zeeën. Zodra onze schaatshal weer open gaat ga ik zeker schaatsen. Dansen wil ik ook weer graag, maar helaas kan ik niet een geschikte dansclub in de buurt vinden. Heb ook altijd willen boogschieten!
  • Draken vind ik geweldig! En ik heb Rood haar.

  Misschien kunnen wij naar elkaar gezellige snailmailtjes versturen.

  Alvast snailmail-groetjes van Patty

 2. Hoi Lieske,

  Wat een leuk bericht. Ben je nog steeds op zoek naar een penvriendin? Ik ben ook nog een beginner in dit wereldje en ben 24 jaar. Het lijkt me leuk om van je te horen.

  Groeten, Martine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *