Penvriendinnen oproep van Jolanda

Vandaag plaats ik een oproep voor Jolanda, ze is 46 en woont in de buurt van Amsterdam. Lijkt het jou leuk om met Jolanda te gaan pennen? Laat dan een reactie achter onder dit bericht! En wie weet schrijven jullie binnenkort met elkaar.

Hai! Ik hou heel erg van knutselen. Ik stempel en scrapbook veel. Ik maak zelfgemaakte kaarten en ik hou van lekker creatief bezig te zijn. Ik wil graag regelmatig brieven en kaarten uitwisselen. Het liefst iemand van rond dezelfde leeftijd vanaf 40 jaar en ook erg creatief is.

2 thoughts on “Penvriendinnen oproep van Jolanda

  1. Hoi Jolanda,
    Mijn naam is Tessa en ik ben 42 jaar. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters en ik woon ook in de buurt van Amsterdam. Ik vind het leuk om snails en pocketletters met je uit te wisselen. Ik maak bijna mijn hele leven lang al zelfgemaakte kaarten. Ik zou het leuk vinden om penvriendinnen te worden en ik houd van haken en handletteren. Tot snails!

  2. Hallo Jolanda, ik ben op zoek naar iemand om leuke post mee uit te wisselen. Ik ben 55 jaar, getrouwd, 3 zoons en een hond, en ik houd erg van creatief bezig zijn met papier. Scrappen, stempelen, kaartjes maken, boekbinden, doosjes maken enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *