Penvriendinnen oproep van Ingrid

Vandaag plaatsen we een oproep van Ingrid. Ze is 35 jaar en op zoek naar iemand om brieven te schrijven, je leest meer over haar in de oproep. Lijkt het je leuk om met Ingrid te schrijven? Laat hieronder in de reacties en berichtje voor Jolanda achter en wie weet schrijven jullie binnenkort gezellige brieven naar elkaar! Zelf een oproepje plaatsen? Stuur deze naar contact@snail-mail.nl

Hallo!
Mijn naam is Ingrid, 35 jaar, en ik ben op zoek naar een penvriendin, Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn met kaartjes (snailmail & handlettering) en ben regelmatig met mijn bullet journal in de weer.
Sinds een paar weken ben ik ook met postcrossing begonnen, maar ik zou het ook leuk vinden om met een vast iemand op papier ‘bij te kletsen’
Ik ben getrouwd, mama van 3 prachtige kindjes, en herstellende van een depressie. Ik ben werkzaam in een ziekenhuis, hou van bakken, wandelen/hardlopen, netflixen en sta op het punt om te verhuizen.
Wat creatieve afleiding is dus erg leuk!

Groetjes Ingrid

10 thoughts on “Penvriendinnen oproep van Ingrid

 1. Dag Ingrid,
  Dit lijkt me super leuk,
  Is helemaal nieuw voor mij! Maar ben super creatief en zou wel creatieve brieven willen versturen en ontvangen!
  Als je er nog iemand bij wilt! Ik woon in België!

  Groetjes Evelyn

 2. Hoi Ingrid,

  Ik ben ook sinds kort begonnen met postcrossing (snailmail). Ben verder al tijdje actief als swapper. Ik handletter ook, hou mijn bullet journal bij en doe nog veel meer creatiefs.

  Ik zou graag jou penvriendin/ snailmail maatje worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *