Penvriendin oproepje van Louisa

Vandaag plaatsen we een oproep van Louisa. Wil jij met haar schrijven? Laat dan een reactie achter onder de oproep, en wie weet schrijven jullie binnenkort met elkaar! Wil je zelf een leuke oproep plaatsen? Stuur gerust een berichtje naar contact@snail-mail.nl en wie weet staat jou oproep hier binnenkort op de site!
Hoi iedereen,
Ik ben Louisa, 26 jaar en ik woon in een dorpje in Groningen. Ik woon samen met mijn vriend, 2 katten en hond. Ik ben een enorme dierenliefhebber. Ik zoek mensen die met mij  snailmailen willen of gewoon brieven schrijven. Ik werk in de gehandicaptenzorg maar momenteel zit ik ziek thuis vanwege een burn out. Ik krijg regelmatig leuke kaartjes van collega’s en dit deed mij beseffen hoe leuk kaartjes krijgen en versturen eigenlijk is! Aangezien ik graag creatief bezig ben leek het mij leuk om zelf kaartjes en brieven te gaan sturen. Hoe leuk is het om contact te krijgen met mensen uit heel Nederland! Hopelijk tot snel?
Liefs, Louisa

5 thoughts on “Penvriendin oproepje van Louisa

 1. hallo louisa,
  ook ik zit momenteel thuis en het lijkt me erg leuk om brieven en kaarten met je uit te wisselen, ik ben zelf bijna 32 jaar en woon samen met mn kat.. social media en al is erg leuk maar wat er eigenlijk nog veel leuker is om kaartjes op je deurmat te krijgen (veel leuker dan rekeningen) nou mocht het je ook leuk lijken dan stuur ik je binnenkort een brief of kaartje
  groetjes
  angelique

 2. Hoi Louisa,
  Wat een leuk oproepje 🙂
  En wat leuk dat je ook zo`n dierenvriend bent!
  Zelf ben ik dat ook enorm.
  Leuk ook dat je huisdieren hebt.
  Zelf heb ik ook een hele lieve kat.
  Ik heb ook een opleiding in de zorg gedaan, maar zit ook tijdelijk thuis na verschillende banen.
  Dan is het juist leuk om creatief bezig te zijn, en dingen uit te wisselen denk ik!
  Brieven of kaartjes uitwisselen lijkt me dus erg leuk!
  Ik hoor het graag als dat jou ook leuk lijkt.
  Groetjes, Delien (31) uit Groningen.

  • hallo delien,
   het lijkt me ook erg leuk om met jouw brieven en kaartjes uit te wisselen, ook ik heb een kat en zit momenteel thuis, ik loop al langer met het idee om kaartjes met mensen uit te wisselen omdat het zoveel leuker is om een kaartje te krijgen dan te reageren op een facebook of instagrampost. trouwens ik ben 31 jaar en woon in zeeuws vlaanderen. mocht je het leuk vinden om met mij te schrijven dan stuur ik je snel een kaartje.

 3. Hoi Louisa,

  Ik ben 31 jaar oud en woon in Amsterdam. Ik heb hetzelfde voornemen als jij, kaartjes en brieven gaan sturen en hopelijk door dat gefröbel ook wat meer rust krijgen. Mijn hobby’s zijn boeken lezen en koken (eten). Mijn droom is om ooit een huisje in Italië te hebben.
  Ben benieuwd naar jouw leven in Groningen en lijkt me leuk om contact te hebben!
  Liefs, Nienke

 4. Hallo louisa,
  Wat leuk dat je een dierenliefhebber bent. Mijn naam is charon 29 jaar.
  Ik heb een kat en een hond. Wat krijg je daar veel liefde van, en gezelligheid.
  Mooi beroep werk zelf met dementerende mensen.Het lijkt me leuk om met je te pennen!liefs chaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *