Penvriendin Oproepje: Fennie

Hallo daar!
Brieven schrijven is voor mij een manier om even weg te gaan van de snelheid en drukte,die het leven soms met zich meebrengt. Het heeft me erg veel plezier zowel het schrijven als het lezen van een brief. Verder hou ik van wandelen, sporten, schrijven uiteraard, knutselen, shoppen, muziek luisteren etc. Verder ben ik getrouwd en trotse moeder van 2 kinderen.En kan nog veel meer vertellen maar dat bewaar ik voor in een brief. Ik kijk alvast uit naar je reactie!
Groet Fennie


Lijkt het jou leuk om met Fennie te schrijven? Laat hieronder in de reacties dan weten op welk emailadres Fennie je kan bereiken. En wie weet sturen jullie binnekort gezellige post naar elkaar!

Snailmail groetjes van Marije

2 thoughts on “Penvriendin Oproepje: Fennie

 1. Hallo Fennie,

  Ik ben Paulina van 30 jaar. Ik ben getrouwd en in verwachting van de eerste.
  Hou erg van wandelen, paardrijden, ben graag creatief bezig met o.a. patchwork/quilts/naaien en nog vele andere dingen.
  Om mijn sociale leven een verrijking te geven wilde ik graag een penvriendin.
  Ik hoop snel wat van je te horen!

  Paulina

 2. Hoi Fennie, ik ben Daisy, ben verloofd en we hebben een dochter van 3,5. Ik hou erg van knutselen en creatief bezig zijn, wandelen, fotografie (doe ik veels te weinig mee) en lijkt me leuk om te beginnen met snailmail. Wie weet tot schrijfs groetjes Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *