Penvriendin Oproep: Melenie

Hi!
Mijn naam is Melenie ik ben 19 jaar oud, en ben zelf nieuw met het snail mailen etc. Vanwege dat ik thuis zit  verveel ik me heel snel en doe dan zo op een dag niks, daarom dscht ik het is misschien leuk om nieuwe mensen te leren kennen! Vroeger knutselde en tekende etc ik graag maar daar was ik toen mee gestopt.. ik heb t begin vorig jaar weer een beetje proberen op te pakken vooral met een bullet journal maar kwam dr maar niet in. Dus daarom hoop ik via deze weg weer mijn creatieve zelf weer te vinden en natuurlijk nieuwe mensen te leren kennen! Ik heb dan wel een paar hobbyś zoals; koken, plannen, make up & dr samen met mn vriend er op uitgaan! Ik hoop graag iets te horen !

Groetjes,
Melenie

——————————————————————————————————————–

Lijkt het je leuk om met Melenie te gaan schrijven? Laat hieronder dan een berichtje achter met jouw email.

Veel snailmail plezier!

Liefs Marije

2 thoughts on “Penvriendin Oproep: Melenie

 1. Hee Melenie,

  Lianne hier, ik ben 19 jaar en ook nieuw in het snail mailen.
  Het lijkt me erg leuk om met jou wat dingetjes te gaan uitwisselen!
  Je kan mij een mailtje sturen op : l.veldhuis83@gmail.com

  Ik hoor graag van je!

  Liefs,
  Lianne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *