Penvriendin gezocht voor Nadya

De volgende oproep is van Nadya, ze is 22 jaar en komt uit Den Haag. Ze is op zoek naar een creatieve penvriendin, die het leuk vind om pocketletters en filpbooks te ruilen. Wil je ook een oproepje plaatsen? Stuur een leuke intro over jezelf met 10 leuke feitjes over jou naar: contact@snail-mail.nl , dan nemen we verder contact met je op!
Hi allemaal,
Ik ben Nadya, ik ben 22 jaar en ik woon in de stad Den Haag. Ik ben graag bezig met mijn Happy Planner ook decoreer en knutsel ik graag met scrapbook papier en stickers. Snail mailen lijkt mij heel erg leuk om te doen. Ik heb het nog nooit gedaan. Ik hoop daarom een snailmaatje te vinden die graag met mij Pocketletters en Flipbooks wil maken.
10 feitjes over mij:
1. Ik verzamel stickers, notitieboekjes, kaartjes en leuke pennen.
2. Ik ben een echte meisje meisje en mijn lievelingskleur is lichtroze.
3. I loveeee alles wat schattig en vrolijk is zoals alles met disney en alles met zeemeerminnen, unicorns flamingo’s, zwanen, olifanten, pastel kleuren, zomerse dinge, alles met de zee zoals schelpen, vissen, watermeloenen annanassen bloemen en meer.
4. Ik hou ook van films, romantische, sciencefiction, fantasy en ook horror.
5. Ik hou van DIY en heb een keer voor een schoolproject een jurk gemaakt van vuilniszakken.
6. Ik ben geboren in Nederland maar mijn roots liggen in Indonesie. Mijn Vader is moluks.
7. Ik heb een lieve vriend en we zijn al 6 jaar samen.
8. Ik hou van avontuur ik heb daarom een keer een berg beklommen en daar in een tent geslapen.
9. Van al mijn speciale herinneringen maak ik een plakboek met kaartjes en spulletjes.
10. Verder ben ik dol op sushi en eet ik dat het liefst elke dag!
Mocht het je leuk lijken om met mij te snailen? Dan kan je mij mailen of een berichtje sturen via mijn Instagram NaatjeCreates.
Ik hoop binnenkort een mooie Pocketletter of Flipbook voor je te kunnen maken.
Liefs,
Nadya

One thought on “Penvriendin gezocht voor Nadya

  1. Onwijs leuk om te lezen wat al jou intresses zijn, die komen erg overeen met de mijne. Mijn naam is Sharon, en ik ben de laatste tijd veel bezig met bulletjournal, smashbooks, fotoboeken enz. Vind het onwijs leuk creatief bezig te zijn en vandaag vond ik snailmail, het lijkt me dan ook erg leuk om te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *