Penvriendin gezocht voor Jooske

Hieronder staat weer een leuke oproep voor jullie klaar. Deze is van Jooske uit Friesland en ze is 33 jaar. De komende weken komen er erg veel oproepjes online. Houd de site zeker in de gaten want er komen hele leuke oproepjes voorbij. Deze zijn op de kreadoe geschreven en iedere week komen er 1 á 2 oproepjes online.

Wil jij met Jooske schrijven? Laat dan een bericht achter in de reacties, dan kunnen jullie contact met elkaar opnemen. 

Hoi,

Ik ben Jooske, 33 jaar. Ik woon in een dorpje in Friesland samen met mijn vriend, onze enorm eigenwijze, vaak chagrijnige kat en onze mooie, lieve, vrolijke hond. Ik werk in de zorg als persoonlijk begeleider in een woonvorm voor mensen met autisme. Zelf heb ik ook een diagnose in het autistisch spectrum. Op dit moment zit ik thuis met een burn-out en probeer ik daar uit te komen. Ik zou het erg leuk vinden om af en toe leuke, creatieve post te krijgen en te versturen. Ik houd van dieren, lezen, series kijken, wandelen met onze hond, eten, schoenen, en meer.

Als het je leuk lijkt hoor ik graag van je!

8 thoughts on “Penvriendin gezocht voor Jooske

 1. Hoi Jooske,
  Wat een leuk oproepje, als je nog niet helemaal voorzien bent dan lijkt het me leuk om post uit te wisselen met je.
  Leuk dat je een hond en een kat hebt.
  Zelf ben ik 31, heb ik ook een kat en hou van dieren, en deel een aantal van je hobbies 🙂
  Als het je leuk.lijkt dan hoor ik hr graag.
  Groetjes Delien.

 2. Hoi Jooske, het lijkt me leuk om met jou te snailmailen (het is wel nieuw voor mij). Ik woon in Noord Brabant met twee katten en mijn verloofde. In het dagelijks leven ben ik ook begeleider voor mensen met autisme en geef ik rots en water trainingen gericht op autisme. Op dit moment ziek thuis dus veel tijd over. Ik hou van reizen, lezen, met vrienden & familie zijn, schrijven en series kijken.

  • Hoi Luna,

   Lijkt me leuk om met je te snailmailen. Voor mij is het ook allemaal nieuw. Leuk dat je in hetzelfde werkveld werkt. En heel leuk dat je rots en water geeft. Ik ben benieuwd hoe je dat vindt. Zou je mij je adres willen mailen? Jooskedenhartog@hotmail.com

   Liefs, Jooske

 3. Hi Jooske, leuke oproep:) Zou leuk zijn om met je te snailmailen. Ik ben Sophie, 27 jaar en heb ook luidruchtige, maar knuffelige kat. Houd verder van lezen, wandelen, reizen, tekenen en films/documentaires. Ik heb toevallig ook een diagnose binnen het autisme spectrum:) Je kunt me bereiken via sc.pollmann@gmail.com

 4. Hoi Jooske,

  Het lijkt mij wel leuk om creatieve post te versturen. En natuurlijk zelf te ontvangen. Ik ben Hanne-Loes, 30 jaar en woon in Apeldoorn. Ik woon samen en heb een zoontje van 2 en 2 katten.

  Groetjes Hanne-Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *