Penvriendin gezocht: Jessica

Hi!

Ik ben gek op post versturen en krijgen. Mijn hart maakt altijd een klein sprongetje als ik iets leuks in de brievenbus zie.
Creatief bezig zijn én er iemand blij mee kunnen maken is de beste combinatie.

Ik ben 31 jaar en woon samen met mijn vriend en 2 honden in het mooie leeuwarden. Door mijn depressie werk ik niet echt. Dat lijkt een beetje raar. Maar vriendlief heeft 3 restaurants dus er is altijd iets te doen. En dat voelt dan weer niet echt als werken.

Ik hoop iemand te vinden die het leuk vindt om brieven uit te wisselen. Ervaringen te delen. En mijn blije gevoel voor post krijgen te delen met jou!

Lieve groet,

Jessica


Lijkt het je leuk om met Jessica te schrijven? Laat hieronder dan een reactie achter met jou email adres. Wie weet schrijven jullie binnekort mooie brieven met elkaar.

Veel liefs en stay safe!

Marije

3 thoughts on “Penvriendin gezocht: Jessica

  1. Hoi Jessica.

    Het lijkt me erg leuk om te gaan schrijven. Ik woon alleen, dus de dagen duren erg lang voor mij dus ik wil mezelf volop in het creatieve gaan storten. En wat is er nou leuker dan dat je daar ook nog iemand anders blij mee kunt maken 😉

    Ik ben 33, kom uit Brabant en hoop op deze manier een leuke brief-vriendschap op te kunnen bouwen met iemand voor een langere tijd

    Groetjes
    Sandra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *