Penvriendin gezocht: Anne

Hallo allemaal,

Wat is het een bizarre tijd waar we momenteel in leven. Inmiddels gaat het bij mij weer beter en heb ik inspiratie en tijd om leuke blogs voor jullie te schrijven. Ook stromen de aanvragen om oproepjes op de site te plaatsen binnen. Daarom worden er vandaag vele gepost op de website.

Spreekt het oproepje hieronder jou aan? Laat dan een berichtje achter onder de oproep, met daarin je email adres. Zo kan de schrijfster van de oproep contact met je opnemen.

Wil je een oproepje op de website plaatsen? Dat gaat vanaf nu anders dan voorheen. Omdat er dagelijks meerdere oproepen binnenkomen wil ik het anders gaan doen. Je mag een brief of snailmail naar het ‘hoofdkantoor’ van snail-mail.nl sturen! Het adres mag je opvragen via email of social media. Wanneer ik jou post heb ontvangen ga ik jouw brief inscannen en fotograveren en wordt deze op de site en social media geplaatst!

Hier volgt nu de oproep van Anne. Lijkt het je leuk om post uit te wisselen met haar? Laat dan een berichtje achter onder deze oproep.

Veel schrijf plezier!

Liefs Marije


Hallo,

Ik wil graag een oproepje doen voor het vinden van een penvriendin.

Mijn naam is Anne, ik ben 29 jaar, sinds november mama van Ninthe en gelukkig getrouwd met mijn man. In het dagelijks leven werk ik als leerkracht op een basisschool. Een erg dankbaar beroep!

Wij wonen in een prachtig dorp in Drenthe in een fijn huis met een flinke tuin waar ik graag in vertoef. Ik merk dat ik de tijd waarin we leven soms als erg hectisch kan ervaren en ik heb besloten daar wat meer afstand van te doen. Die eeuwige telefoon ban ik naar een vaste plek in huis en ik pak mijn interesses en hobby’s van eerder weer op.

Ik houd erg van schrijven (bloggen/verhalen/brieven), lezen, (moes)tuinieren, creatief bezig zijn op allerlei vlakken en ik streef steeds meer slowliving na. De tijd nemen voor eenvoud, rust, genieten van alles om je heen en niet te snel willen. Tijd steken in mijn brieven vind ik dus erg leuk en ik hoop dat ik een penvriendin kan vinden die hier ook blij van wordt. Aandacht voor het maken van de snailmail en genieten van het openen ervan. Wie wil mijn penvriendin worden? šŸ˜Š

Liefs, Anne

2 thoughts on “Penvriendin gezocht: Anne

  1. Hey Anne, ik ben zelf 27 en totaal nieuw met de snail mail. Duurde even voordat mijn tablet het woord wilde begrijpen. Het veranderde het telkens in snack mail (wat ook niet verkeerd klinkt overigens). Ik werk op een schip, waar ik 6 maanden per jaar op zit (overal op de wereld). Mocht je het leuk vinden om met mij snail mail te willen wisselen zal ik je ook een aantal maanden vanaf het schip de snail mail sturen en ontvangen. Want prima te doen is, soms duurt het alleen iets langer (bijvoorbeeld vanuit New Zealand of AustraliĆ«). Verder komen onze hobby’s erg overeen. Mijn grootste hobby naast creatieve dingen doen is sporten. Oh ps ik heb dyslexie (misschien al opgevallen). Wie weet kan ik nog wat van je leren. Ik hoor het wel!

  2. Hoi Anne, het lijkt me leuk om een snail mail uit wisselen met elkaar. Ik zit net als de meesten thuis en ben veel creatief bezig en vooral het maken van snailmails om lekker bezig te zijn en vind hier mijn rust in. Nu zoek ik meer mensen om ze naar toe te sturen! Hoop dat ik je er blij mee kan maken, liefs Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *