Penpal oproepje van Yulia

Alweer een leuke oproep, en deze is van Yulia. Lijkt het je leuk om te schrijven en leuke post met haar uit te wisselen? Laat dan een berichtje voor haar achter in de reacties onder aan deze oproep. Je mag ook een berichtje sturen naar contact@snail-mail.nl dan stuur ik hem voor je door naar Yulia. Of stuur een mailtje naar haarzelf : yuliadamen@icloud.com

Haii ik ben Yulia. En ik heb het snailmail net ontdekt en heb het ook nog nooit verstuurd  maar ik ben al langer bezig met bullet journalen en gewoon creatief zijn. Het lijkt mij leuk om af en toe een pakketje met creatieve spulletjes uit te wisselen. 
Verder over mij ik ben 15 jaar oud en kom uit Haarlem. Mijn hobby’s zijn zingen creatief zijn maar ook sporten vind ik leuk om te doen. En ik houd ook heel erg van stationery spulletjes.
Groetjes Yulia

4 thoughts on “Penpal oproepje van Yulia

  1. Hoii Yulia!
    Mijn naam is Sjoukje, ik ben ook 15 🙂 Ik vind het heel leuk om creatief bezig te zijn, bijvoorbeeld tekenen en handletteren. Ook houd ik een journal bij. Daar schrijf ik alles op, plak bonnetjes en kaartjes in en teken dingen die ik heb gezien. Dan gebruik ik vaak ook stickers en stempeltjes. Ik vind stationary ook super leuk. Het lijkt me leuk je te schrijven en eens in de zoveel tijd snail mail te versturen! Misschien tot dan 🙂
    Lieve groetjes, Sjoukje

  2. Hooii, ik heb ook nog nooit snailmail gestuurd, maar ik zie vaak dingen voorbij komen op pinterest etc. Het lijkt me leuk om iemand met dezelfde hobby’s te schrijven! Ik heet Sjoukje, ben 14 en ben veel bezig met tekenen, schrijven, handlettering en allerlei creatieve dingen. Ik kom trouwens uit provincie Utrecht :). En ik vind het leuk om handgeschreven brieven te sturen in een mooie envelop met stickertjes en stempeltjes (Ik koop ook veel te veel notitieboekjes) Leuk als je iets laat horen! Groetjes! 🙂

  3. hee, het lijkt mij leuk om met jou snail mail te doen ik heb toevallig dezelfde hobby’s als jij! ik heb ook nog nooit snail mail verstuurd maar ben wel ook bezig met bullet journalen. ik ben trouwens 14 jaar en woon in Nederland.

  4. Heei hoiii, het lijkt mij wel leuk om wat dingen uit te wisselen. Ik ben 19 jaar creatief en ook veel bezig met handlettering en van alles en nog wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *