Over mij

Snail-mail.nl bestaat inmiddels al wat jaartjes en heeft ondertussen meerdere beheersters gehad die samen een prachtig platform voor snailmail hebben gemaakt. Sinds september 2017 heb ik de site over genomen, en wil iedereen ook blijven inspireren met informatie en leuke DIY’s over snailmail. Ik probeer leuke tutorials en blogs te schrijven over alles wat met creativiteit met papier en  snailmail te maken heeft. Naast de website zelf heb ik ook een Facebook en Instagram pagina, hieronder lees je meer over mij en de liefde die ik voor post heb, en die graag met jullie wil delen.

Hoi! Ik ben Marije, 28 jaar en woon sinds het voorjaar van 2017 in hartje Twente. Daarvoor heb ik altijd in Friesland gewoond, maar de liefde heeft me naar Twente gebracht. Ik kom nog steeds veel in Friesland omdat mijn familie daar woont, en mijn moedertaal is Fries. Ik werk full time en reis veel voor mijn werk, maar heb s’avonds wel vaak tijd over om leuke blogs te maken, maar ook tijd brieven en kaarten te beschrijven. Ook in mijn vrije tijd reis ik graag door Europa. Daarnaast rijd ik graag paard, houd van bakken en het lezen van een goed boek. Ook wandel ik graag door het bos en de natuur.

Mijn liefde voor post is begonnen rond 2010 toen ik begon met postcrossing, dit werd al snel een verslaving. Het is zo leuk om na een dag werken een ansichtkaart in de brievenbus te vinden! En ze komen van over de hele wereld. Daarnaast vond ik het ook geweldig om een kaart naar iemand te mogen schrijven, en op het profiel van iemand lezen wat de interesses zijn en daarbij een mooie passende kaart te vinden.  Omdat postcrossing maar eenmalig een contact is, leek het me leuk om voor langere tijd met iemand te schrijven. Inmiddels heb ik al een aantal lieve penvriendinnen, waarmee ik al heel wat jaartjes schrijf, en een echte vriendschap mee op heb gebouwd. Sinds jongs af aan ben ik al creatief geweest en sinds ik op Youtube DIY vond over snailmail kan ik mijn twee hobby’s perfect combineren! Ik hoop dat ik nog veel blogs voor jullie mag schrijven en mag inspireren met mooie snailmail!

Veel liefs van Marije

Follow my blog with Bloglovin