Over ons

Snail-mail.nl bestaat inmiddels al wat jaartjes en heeft ondertussen meerdere beheersters gehad die samen een prachtig platform voor snailmail hebben gemaakt. Sinds september 2017 heeft Marije de site over genomen, en wil iedereen ook blijven inspireren met informatie en leuke DIY’s over snailmail. Dit doe ze samen met Hananja, die ook erg creatief is en van post sturen houdt. Samen bedenken ze leuke DIY’s en schrijven ze blogs over alles wat met creativiteit met papier en  snailmail te maken heeft. Hananja doet ook veel op de Facebook pagina, hieronder lees je meer over hen en de liefde die ze voor post hebben, en met jullie willen delen.

Hoi! Ik ben Marije, 27 jaar en woon sinds het voorjaar van 2017 in hartje Twente. Daarvoor heb ik altijd in Friesland gewoond, maar de liefde heeft me naar Twente gebracht. Ik werk full time en reis veel voor mijn werk, maar heb s’avonds wel vaak tijd over om leuke blogs te maken, maar ook tijd brieven en kaarten te beschrijven. Mijn liefde voor post is begonnen rond 2010 toen ik begon met postcrossing, dit werd al snel een verslaving. Het is zo leuk om na een dag werken een ansichtkaart in de brievenbus te vinden! En ze komen van over de hele wereld. Daarnaast vond ik het ook geweldig om een kaart naar iemand te mogen schrijven, en op het profiel van iemand lezen wat de interesses zijn en daarbij een mooie passende kaart te vinden.  Omdat postcrossing maar eenmalig een contact is, leek het me leuk om voor langere tijd met iemand te schrijven. Inmiddels heb ik al een aantal lieve penvriendinnen, waarmee ik al heel wat jaartjes schrijf, en een echte vriendschap mee op heb gebouwd. Sinds jongs af aan ben ik al creatief geweest en sinds ik op Youtube DIY vond over snailmail kan ik mijn twee hobby’s perfect combineren! Ik hoop dat ik nog veel blogs voor jullie mag schrijven en mag inspireren met mooie snailmail!

Veel liefs van Marije

Hallo!

Ik ben Hananja, uit 1996 en ik woon sinds 2015 in het gezellige Twente. Oorspronkelijk kom ik uit de Randstad en ben voor mijn studie hier gaan wonen, dit bevalt mij zeer. Ik volg een creatief technische opleiding en kan daarbuiten ook niet stil blijven zitten. Herken je dat, dat je op de middelbare school briefjes naar je beste vriendinnen schreef? Daar is het bij mij allemaal begonnen! Via via ben ik in contact gekomen met Marije en we zijn nu al een aantal jaar vriendinnen. Heel toevallig ontdekten we elkaars snailmail hobby en samen zijn we niet te stoppen! Voor jullie ben ik altijd op zoek naar nieuwe inspiratie en hoop nog vele jaren van dienst te mogen zijn op de Facebookpagina!

Tot schrijfze! Lief Hananja