Over mij

Snail-mail.nl bestaat inmiddels al wat jaartjes en heeft ondertussen meerdere beheersters gehad die samen een prachtig platform voor snailmail hebben gemaakt. Sinds september 2017 heb ik de site over genomen, en wil iedereen ook blijven inspireren met nieuws en leuke DIY’s over snailmail. Ik probeer leuke tutorials en blogs te schrijven over alles wat met snailmail, stationery en post te maken heeft. Naast de website zelf is er ook een Facebook en Instagram pagina, hieronder lees je meer over mij en de liefde die ik voor post heb, en die graag met jullie wil delen.

Hoi! Ik ben Marije, 29 jaar en woon al bijna mijn hele leven in Friesland. Ik heb een paar jaar in Twente gewoond, maar ben sinds begin 2020 weer terug in Friesland. En ja, mijn moedertaal is Fries!
Ik werk full time en reis veel voor mijn werk, maar heb s’ avonds wel vaak tijd over om leuke blogs te schrijven, maar ook tijd om brieven en kaarten te beschrijven. Ook in mijn vrije tijd reis ik graag door Europa. Daarnaast rijd ik graag paard, luister veel muziek en ben graag buiten in de natuur.

Mijn liefde voor post is begonnen rond 2010 toen ik begon met postcrossing, dit werd al snel een verslaving. Het was zo leuk om na een dag werken een ansichtkaart in de brievenbus te vinden! En ze kwamen van over de hele wereld. Daarnaast vond ik het ook geweldig om een kaart naar iemand te mogen schrijven, en op het profiel van iemand lezen wat de interesses zijn en daarbij een mooie passend kaartje te zoeken.  Omdat postcrossing maar een eenmalig contact is, leek het me leuk om voor langere tijd met iemand te schrijven. Dus schreef ik op mijn profiel of er leden voor langere tijd wilden schrijven. Inmiddels heb ik al een aantal lieve penvriendinnen, waarmee ik al heel wat jaartjes schrijf, en een echte vriendschap mee op heb gebouwd. Ook heb ik er een aantal in het echt ontmoet, dat was erg bijzonder en heel leuk! Sinds jongs af aan ben ik al creatief geweest en sinds ik op Youtube DIY vond over snailmail kan ik mijn twee hobby’s perfect combineren.
Sinds 2018 ben ik ook veel op creatieve beurzen te vinden. Hier geef ik workshops of help anderen met de workshop en kraam. Het is zo leuk om te zien en horen hoeveel mensen snailmailen en bekend zijn met de website.

Ik hoop dat ik nog veel blogs voor jullie mag schrijven en mag inspireren met mooie snailmails en bijzondere post!

Veel liefs van Marije

 

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.