Oproepje voor Hennie

Hier volgt een oproepje van Hennie uit Zaltbommel. Ze is 53 en op zoek naar een penvriendin die ook creatief is en het leuk vind om zulke post uit te wisselen. Denk jij dat jij dat bent? Reageer hieronder in de reacties.

Hallo,

Ik heb een paar jaar geleden ook aan snailmail gedaan en vond het heel leuk, en wil er weer aan beginnen. Ik haak ook graag en maak kaarten. Ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen en een kleinzoon. Ik ben gezellig en klets graag.

3 thoughts on “Oproepje voor Hennie

 1. Hoi Hennie ik heet Hannie???? en ben 67 jaar, getrouwd en we hebben 5 prachtige kleinkinderen. Ik ben gek op papier … kan bijna niet iets weggooien … maak graag kaartjes, stempelen, kleuren en het leukst is natuurlijk dat je bv een snailmail maakt voor iemand die dat leuk vindt … dus … ik zou het heel leuk vinden!

 2. Hai Hennie, leuk je oproepje! Ik zou zou het leuk vinden om met je te schrijven en misschien leuke creaties uit te wisselen? Ik maak graag kleine 3 vaks pocket letters of fljpbookjes.. en ik hou er van mijn post te versieren. Gezellige enveloppen enz..
  Over mij. Ik ben net 50 geworden, twee volwassen kinderen die nog thuiswonen. Ik ben graag aan het freubelen met papiertjes..verf, stempels, plakken knippen. Servetten, ik snuffel graag in kringloopwinkels.. Verder mag je graag lezen en muziek luisteren. Ik woon in Maassluis met ons gezin, twee katten en een hond.

  Hoor graag of je zin hebt om te schrijven. Groetjes,
  Tosca

 3. Hey Hennie
  Zou het leuk vinden met jou te pennen
  Ben Belgische vrouw , 59 jaar
  Hou van brieven schrijven met pen en papier , tv , pc , …
  Ik hoor het wel Grtjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *