Oproepje van Nicky

Alweer een mooie oproep, deze is van Nicky. Wil je met haar schrijven? Laat dan in de reacties onder deze oproep een reactie achter met je contact gegevens zodat jullie binnenkort leuke post uitwisselen.
Hoi !
Mij lijkt het heel erg leuk om het schrijven weet op te pakken, en hoe leuk is dat als het , net zoals vroeger, mooi aangekleed mag worden met tekeningetjes, stickers, stempels etc!
Ik ben Nicky (vrouw) 28 jaar. Ik woon samen met mijn poezenkind, Mila. Ik houd van lezen, sporten (hardlopen,yoga, fitness) filmps kijken en natuurlijk katten! Ook puzzel ik graag, legpuzzels maar ook woordpuzzels!
Ik ben niet erg goed in smalltalk, ik heb liever over wat je bezig houd, Wie je bent, waar je van houd en waar je een absolute hekel aan hebt!
Lijkt het je leuk om te schrijven!? Laat het me weten!
Groetjes Nicky

5 thoughts on “Oproepje van Nicky

 1. Hoi Nicky,

  Wat een leuk oproepje,het spreekt me aan.
  Leuk dat je ook eem poezenkind hebt, ik heb er ook een!
  En je hobbies en wat je voor soory pencontact zoekt spreken mee asn.
  Het lijkt me dus leuk om met je te schrijven 🙂

  Ik.hoor het graag als jij dat ook leuk vindt.

  Groetjes, Delien uit Groningen.

 2. Hoi Nicky,

  Ik zit er al tijdje aan te denken om te beginnen met snailmail : ) Ik ben Roelie 30 jaar en heb ook een poezenkind, Nola. Een dikke witte pluizige lieverd.
  Wat ik leuk vind aan je berichtje is dat je zegt niet van smalltalk te houden. Hier hou ik zelf ook namelijk niet van. Ik heb genoeg meegemaakt, dus genoeg te vertellen, maar wil ook graag weer wat meer creatitief bezig zijn en het lijkt me super leuke om leuke post te maken/versturen en te ontvangen : ) Als je interesse hebt om te schrijven hoor ik graag!! Groetjes

  • He ! Sorry voor late reactie, ik heb hele tijd over mijn berichtje heen gekeken! Niet handig.

   Het lijkt me leuk om te schrijven! Je mag mij mailen als je nog interesse hebt !

 3. Hoi Nicky.
  Ik heb veel geschreven met p en vriendinnen in binnen en buitenland. Toen kreeg ik mijn 2 kids en had ik er niet echt de tijd meer voor. Nu begint het toch wel weer te kriebelen. . Ik ben 32, single mom en ook een lieve kat van 13 jaar die zich soms nog steeds als kitten gedraagt. Ik heb genoeg te vertellen en hou ook wel van gesprekken met een beetje inhoud. Mocht het je leuk lijken, stuur maar een berichtje.
  Groetjes Paula

  • He ! Sorry voor late reactie, ik heb hele tijd over mijn berichtje heen gekeken! Niet erg handig. ????

   Het lijkt me leuk om te schrijven! Je mag mij mailen als je nog interesse hebt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *