Oproepje van Marloes

Vandaag plaats ik deze gezellige oproep voor Marloes! Lijkt het jou leuk om met haar te schrijven? Je kunt haar zelf een mailtje sturen naar het adres in haar oproep. Zelf een oproepje laten plaatsen? Dat kan! Stuur een leuke intro over jezelf naar contact@snail-mail.nl of via onze facebook messenger.

Hoi! Ik ben Marloes, 31 jaar oud en woonachtig in Tiel samen met man Ernst, dochter Eva van 5 en zoon Sem van bijna 3 en werkzaam als gastouder. Naast bakken en gezellige avonden met vriendinnen is snailmailen een hobby van mij. Ik zoek iemand waarmee ik dit kan delen. Heb jij zin om ongeveer 2 wekelijks brieven en/of snails uit te wisselen? Ik vind het leuk om bij een snailmail lange brieven te schrijven over wat ik gedaan heb en ernaast ook over andere onderwerpen. Ben jij benieuwd naar wat ik bijvoorbeeld zou doen als ik alle tijd van de wereld had? Neem dan contact op: Marloes.werkhoven@upcmail.nl

One thought on “Oproepje van Marloes

  1. Hallo beste Marloes,
    ik ben Janique woon in BelgiƩ en zou het wel zien zitten om met u te snailmailen!! Ik ben 56 jaar (jong ) hihi

    Ik hoop iets te horen van u?

    Vele Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *