Oproepje van Manon

We kregen een oproepje binnen voor een nieuwe penvriendin van Manon. Lijkt het je leuk om met haar te schrijven? Stuur dan een mailtje naar contact@snail-mail.nl . En wil je zelf een oproep plaatsen? Dan mag je die ook sturen naar ons email adres. Vertel daarin naar wat voor soort penvriendin je op zoek bent (brieven of alleen kaarten) en wat leuke feitjes over jezelf, een foto mag er natuurlijk ook bij! Dan zorgen wij ervoor dat je oproep wordt geplaatst.

Snailmail groetjes van Hananja en Marije


Hoi!

Ik ben Manon en ik ben 32 jaar en op zoek naar een vaste penvriendin. Lijkt het je leuk om brieven uit te wisselen en zie je overeenkomsten in mijn 10 feitjes? Dan lijkt het mij gezellig om in contact te komen. Hier komen ze:

 1. Ik vind het euk om creatief bezig te zijn en ben gevoelig voor nieuwe creatieve hobby’s
 2. Getrouwd en moeder van 2 jonge kinderen
 3. Binnenkort verhuizen en verliefd op de Scandinavische woon stijl
 4. Koken is niet zo mijn ding maar lekker eten wel!
 5. Ik ben werkzaam als operatie assistent
 6. Geniet met en van familie en vrienden
 7. Ooit toen ik nog tijd had was ik zeer sportief
 8. Gek op online shopping, met name voor de kids. En pareltjes van marktplaats.
 9. Zwak voor sneakers en gympen
 10. Zomer type

 

2 thoughts on “Oproepje van Manon

 1. Hoi Manon, ik lees veel overeenkomsten tussen ons. Ook Ben ik net als jij creatief en zoek internet af voor leuke dingen in mijn huisje en we hebben dezelfde leeftijd! Het lijkt me leuk om met je in contact te komen, met vriendelijke groet,

  Marlotte

  • Hoi Marlotte,

   Het lijkt mij leuk om wat meer over je te horen šŸ™‚
   Wil je via bovenstaande mail een reactie sturen?

   Groetjes Manon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *