Oproepje van Jolanda

Vandaag plaatsen we een oproep van Jolanda. Ze is 45 jaar en woont in Brunssum, en is op zoek naar penvriendinnen die het leuk vinden om brieven uit te wisselen en zo nu een dan een kaartje te sturen. Lijkt het jou leuk om met haar te schrijven? Laat hieronder dan in de reacties een berichtje voor haar achter, en wie weet worden jullie nieuwe schrijf vriendinnen!

Hallo! Ik heet jolanda ben 45 jaar en wil graag weer een van mijn hobbys op pakken. Brieven schrijven naar elkaar en soms een kaartje . De leeftijd maak niets uit, maar het liefst iemand wel uit ons eigen kikkerlandje. Ik woon in Brunssum  samen met een kat Judy van 15 jaar jong. Mijn interesses zijn: Naar de sauna gaan, dagjes uit, lezen, brieven schrijven, creatief bezig zijn. Maar ook haken, natuur en leren wat je van kruiden kan maken.

Laat hieronder weten als je met mij wilt schrijven!

Groetjes Jolanda

 

9 thoughts on “Oproepje van Jolanda

 1. Hoi Jolanda, ik ben Ietje en hou ook erg van brieven schrijven. Lijkt me leuk om eens te corresponderen. Ik hou verder van natuur, muziek en wandelen. Hoor graag of je eens zij schrijven of emailen.

  Groetjes, Ietje

 2. Hallo Jolanda
  Mij lijkt het ook leuk om zo af en toe eens met elkaar te schrijven. Ik woon ook in Limburg ( wat noordelijker), ben 41 jaar en ik vind naast het zorgen voor onze pleegkinderen veel dingen leuk. Haken is een hobby die ik regelmatig weer oppak en daarnaast vind ik het ook leuk om zo’n beetje te rommelen in een soort van bullet journal.
  Groetjes Lony

 3. Hey Jolanda

  Jk ben Niesje , 59 jaar en zou graag met je pennen
  Heb ook 1 poes van 15 jaar en ga graag naar de sauna
  Verder tv , pc , koffietje gaan drinken …
  Hoor ik wat van je ? Gr. Nieje

 4. Hey Jolanda,

  Ik ben Niesje en het lijkt me leuk jou als penvriendin te hebben .
  Ben ook personeel van 15 jarige kat 😉
  Hoor ik wat van je ?

 5. Hoi Jolanda

  Lijkt me leuk om een pennevriendschap met je te starten. Ik ben Veronique, 36. Woon samen met mn vriend en onze zoon in Bosschenhoofd. Ik werk in de ouderenzorg.
  Vertel je graag meer in een eerste brief.

  Gr. Veronique

  • hoi veronigua dakje voor je reactie op snail-mail ik wil dolgraag met je brieven schrijven . stuur je me ff en pbtje ?dan kunnen we wat adressen wissellen .ik verheug me al op je eerste brief tot schrijfs groetjes jolanda

 6. Hallo Jolanda,

  Ik wil graag met je schrijven. Mijn naam is Layla en ben 38 jaar.
  Ik woon in Cadzand. We hebben veel dezelfde interesses.
  Mag ik je adres zodat ik een kennismakingsbrief kan sturen?

  Groetjes Layla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *