Oproepje van Daphne

Hallo allemaal! Ben je op zoek naar een creatieve snailmailster? Lees dan het oproepje van Daphne eens! Als het jou leuk lijkt om met haar te schrijven, laat dan een berichtje achter in de reacties onder deze blog. En wil je zelf een oproepje plaatsen? Stuur dan een leuke oproep en foto van jou of je gemaakte post naar contact@snail-mail.nl

Hoi!
Mijn naam is Daphne, 23 jaar jong en ik doe al jaren aan Postcrossing. Toch miste ik het vaker met elkaar communiceren en post sturen. Bij Postcrossing is het vaak een a twee kaarten naar een persoon en dan houd het op. Ik ben op zoek naar een penvriendinnen of snailmail vriendinnen die het leuk vinden om vaker te schrijven en van elk pakketje of brief wat leuks te maken!

Ik ben nog helemaal nieuw in deze wereld maar het lijkt mij ontzettend gaaf om een handgeschreven brief of pakketje te ontvangen en die persoon beter te leren kennen. Ik zoek iemand die een beetje van dezelfde leeftijd is.

*Ik vind het heerlijk om te lezen en werk in een boekhandel
*Ik ben afgestudeerd als grafisch vormgever en vind het fijn om creatief bezig te zijn
*Ik bullet journal veel, handettering en kleuren voor volwassenen doe ik ook graag
*Ik zit op aquarobics en houd ook van skeeleren
*Mijn lievelingsdier is een konijn en waarschijnlijk krijgen we er na de zomervakantie twee
*Ik bezoek graag de action en kringloopwinkels voor leuke spulletjes en snuisterijen
*Ik volg momenteel de opleiding kinderboeken- en Young Adult aan de Schrijversacademie. Ra ra wat mijn grootste droom is vanaf mijn zevende..?

Liefs Daphne de Haan

2 thoughts on “Oproepje van Daphne

 1. Hallo Daphne,
  Ik ben Manon, 35 jaar oud en ook helemaal nieuw in de wereld van het snailmailen. Ik hou enorm van creatief bezig zijn, ben dol op stickers en washi tape.
  Ik heb geen bullet journal, maar wel een personal planner die ik elke week versier.
  Het lijkt me leuk om eens te snail mailen.

 2. Hey Daphne,

  Het is voor het eerst dat ik reageer op een oproepje hier, ik ben nog helemaal nieuw in de snail mail wereld maar ben dol op schrijven. Het lijkt me dan ook erg leuk om met iemand te schrijven die ongeveer dezelfde hobby’s heeft.
  Ik ben 26 jaar ( bijna 27). Ik werk in de ouderenzorg in de thuiszorg. In mijn vrije tijd ben ik dol op lezen, bullet journallen, skeeleren, haken breien of in mijn mini moestuin bezig zijn. Zoals je ziet heb ik vele hobby’s

  Wat leuk om te lezen dat ook jij dol bent op Konijnen. Wij hebben twee lieverds rond lopen in de tuin. Helaas zijn ze niet zo aaibaar maar als ik ze in de tuin zie spelen wordt ik helemaal gelukkig.

  Het lijkt mij erg leuk om jou beter te leren kennen en gezellig te kletsen. Ik hoop dat dat wederzijds is.

  Groetjes Astrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *