Oproepje van Daphne

Hallo allemaal! Ben je op zoek naar een creatieve snailmailster? Lees dan het oproepje van Daphne eens! Als het jou leuk lijkt om met haar te schrijven, laat dan een berichtje achter in de reacties onder deze blog. En wil je zelf een oproepje plaatsen? Stuur dan een leuke oproep en foto van jou of je gemaakte post naar contact@snail-mail.nl

Hoi!
Mijn naam is Daphne, 23 jaar jong en ik doe al jaren aan Postcrossing. Toch miste ik het vaker met elkaar communiceren en post sturen. Bij Postcrossing is het vaak een a twee kaarten naar een persoon en dan houd het op. Ik ben op zoek naar een penvriendinnen of snailmail vriendinnen die het leuk vinden om vaker te schrijven en van elk pakketje of brief wat leuks te maken!

Ik ben nog helemaal nieuw in deze wereld maar het lijkt mij ontzettend gaaf om een handgeschreven brief of pakketje te ontvangen en die persoon beter te leren kennen. Ik zoek iemand die een beetje van dezelfde leeftijd is.

*Ik vind het heerlijk om te lezen en werk in een boekhandel
*Ik ben afgestudeerd als grafisch vormgever en vind het fijn om creatief bezig te zijn
*Ik bullet journal veel, handettering en kleuren voor volwassenen doe ik ook graag
*Ik zit op aquarobics en houd ook van skeeleren
*Mijn lievelingsdier is een konijn en waarschijnlijk krijgen we er na de zomervakantie twee
*Ik bezoek graag de action en kringloopwinkels voor leuke spulletjes en snuisterijen
*Ik volg momenteel de opleiding kinderboeken- en Young Adult aan de Schrijversacademie. Ra ra wat mijn grootste droom is vanaf mijn zevende..?

Liefs Daphne de Haan

5 thoughts on “Oproepje van Daphne

 1. Hee!!

  ik zie dat dit berichtje van juni is maar ik kan het natuurlijk altijd proberen haha.
  Ik vind het heerlijk om ouderwets brieven te schrijven, en ik doe ook aan postcrossing! maar inderdaad wat jij zegt, stuur je er maar 2 ofzo.
  Ik ben Patricia , 23 jaar en ben dol op koken en lezen, En dan vooral Thrillers.
  Ohja, ik ben ook net als jou gek op konijnen, wij hebben er ook 2. heerlijke tamme beesten.

  het lijkt me erg leuk om met je te schrijven

  liefs

 2. Hayy!
  wat leukk! ik ben ook opzoek naar een penpal om te snailmailen! ik ben Dyonne en ik ben 22 jaar. ik doe dit nog niet zo heel lang maar ik vind het fantastisch om echte post in mn brievenbus te krijgen! dus ik kan niet wachten op meer haha! Ik ga na de zomervakantie beginnen aan mijn afstudeerjaar van de opleiding Biologie en medisch laboratorium onderzoek. Verder houd ik een bullet journal bij wat ik echt geweldig vind!

  ik hoop snel wat van je te horen!
  groetjes,
  Dyonne

 3. Hoi Daphne,

  Ik heet Anne en heb een hele tijd geleden aan snailmail gedaan, maar dan hebben we het over 5 jaar terug. Ik wil het graag weer oppakken, omdat ik brieven schrijven en daar een klein kunstwerkje van maken ontzettend leuk vind. Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend in Drenthe. We hebben twee katten, Steen en Mos. Ik werk als leerkracht op een basisschool en daar heb ik het ontzettend naar mijn zin, maar ook mag ik graag schrijven (zoals al eerder genoemd). Ook mijn droom is ooit een (kinder-)boek te schrijven, hoewel ik daar nu nog geen concrete vormen voor heb. Ik schrijf graag op een blog en in mijn bullet journal, dagboeken en zomaar. Ik kleur, schilder en ik knutsel. Kringloopwinkels afstruinen naar mooie pareltjes die een tweede leven kunnen gebruiken doe ik ontzettend graag.
  Ik geniet van onze tuin en de natuur, mag graag buiten zijn, en ben fan van alle seizoenen. Ik zou graag met je schrijven, want ik denk dat we veel interesses delen!

  Ik hoor het graag, maar snap het ook als je inmiddels al voldoende schrijfvriendinnen hebt gevonden!

  Liefs, Anne

 4. Hallo Daphne,
  Ik ben Manon, 35 jaar oud en ook helemaal nieuw in de wereld van het snailmailen. Ik hou enorm van creatief bezig zijn, ben dol op stickers en washi tape.
  Ik heb geen bullet journal, maar wel een personal planner die ik elke week versier.
  Het lijkt me leuk om eens te snail mailen.

 5. Hey Daphne,

  Het is voor het eerst dat ik reageer op een oproepje hier, ik ben nog helemaal nieuw in de snail mail wereld maar ben dol op schrijven. Het lijkt me dan ook erg leuk om met iemand te schrijven die ongeveer dezelfde hobby’s heeft.
  Ik ben 26 jaar ( bijna 27). Ik werk in de ouderenzorg in de thuiszorg. In mijn vrije tijd ben ik dol op lezen, bullet journallen, skeeleren, haken breien of in mijn mini moestuin bezig zijn. Zoals je ziet heb ik vele hobby’s

  Wat leuk om te lezen dat ook jij dol bent op Konijnen. Wij hebben twee lieverds rond lopen in de tuin. Helaas zijn ze niet zo aaibaar maar als ik ze in de tuin zie spelen wordt ik helemaal gelukkig.

  Het lijkt mij erg leuk om jou beter te leren kennen en gezellig te kletsen. Ik hoop dat dat wederzijds is.

  Groetjes Astrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *