Oproep voor nieuwe penvriendin voor Alisa Engeln

Deze keer een oproepje van Alisa uit Flevoland. Ze is op zoek naar een leeftijdsgenootje met ongeveer dezelfde interesses en iemand die ook erg creatief is. Wil je met Alisa contact opnemen? Laat in de reacties dan een berichtje voor haar achter.

Hii, ik ben Alisa en ben 11 jaar oud en erg creatief. Ik ben erg fan van creachick en kijk dan ook vaak naar haar video’s. Ik hou niet erg van insta.snap.facebook en dat soort dingen. Het lijkt me leuk om te schrijven met iemand die net zo creatief is als ik en die ook ongeveer in de brugklas zit. Dubbel leuk zou iemand zijn die hoogebegaafd is maar dat maakt ook niet zoveel uit. Ik zit op het gymnasium voor de informatie. Groetjes Alisa

2 thoughts on “Oproep voor nieuwe penvriendin voor Alisa Engeln

  1. Hoi Alisa ik ben 12 jaar bijna 13 en vind creachicks video’s ook echt super leuk! Ik ben ook op zoek naar leuke penvriendinnen die ook erg creatief zijn! Ik zit in de brugklas en doe vwo niveau! Ik doe geen gymnasium maar volg wel extra projecten! Mocht je interesse hebben stuur dan even een mailtje terug!
    xxx Lydia

  2. Hoi Alisa!
    Ik ben ietsjes ouder dan jou (16) maar het lijkt me wel heel leuk om naar elkaar te schrijven. Ik hou ook van creatief bezig zijn en ik zou graag mooie kaartjes naar elkaar willen sturen.
    Groetjes Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *