Ons vierde gastblogger stelt zich voor

MooimadeDankbaar en verblijd stel ik mij voor als gastblogger. Elke vierde maandag van de maand zal er een blog van mijn hand verschijnen. Ik heb ontzettend zin in deze uitdaging en zit nu al in m’n hoofd te broeden op mijn eerste blog hier. Jullie mogen nog even wachten hierop.

Ik ben 35 jaar en woon met mijn geliefde Martijn in het pittoreske Hattem, heerlijk aan de rand van de Veluwe. Ik werk bij de rechtbank in Rotterdam (restant van mijn leventje in Den Haag) met veel plezier en fijne collega’s als juridisch medewerker. Recht is taal, en ook gelijk de enige link met snailmail. Geen stickers en washitape op de dossiers bij ons! (Zou wel leuk zijn trouwens.) Naast op m’n kamertje fröbelen (zo noem ik het) mag ik graag hardlopen ( soms minder graag maar ik ga dan toch). Wooninrichting heeft ook mijn interesse maar om dat nou een hobby te noemen gaat wat ver ( geldt ook voor hardlopen trouwens haha).

IMG_51981788138266

 

Ik heb de snailmail pas sinds deze lente ontdekt en wist meteen dat dit het was voor mij, ik had onbewust alle ingrediënten ervoor in huis. Die zijn sinds die ontdekking wel iets uitgebreid…dank u wel Hema en Action. (Mag ik dat hier zeggen of is dat sluikreclame??) Het vormgeven, kleurgebruik, verzinnen van goodies en alles leuk inpakken doe ik met veel genoegen! Ik hoop jullie te inspireren, zoals anderen dat bij mij doen. Neem rust  en kijkje op mijn persoonlijke blog op www.mooimade.blogspot.nl als je wat meer over mij en mijn ‘werk’ tot nu toe wilt ontdekken en ik ben ook op instagram te vinden onder @mooimade

Tot snails!

Groetjes Cindy

3 thoughts on “Ons vierde gastblogger stelt zich voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

xD ^^ >.< ;) :| :yyesnod: :ynod: :yes: :yay: :yawn: :xx: :x :wtf: :wow: :wave: :upsidedown: :twist: :swink: :shit: :shh: :shades: :sexy: :read: :omg: :nonod: :nod: :no: :love: :lol: :kiss: :inlove: :idea: :hmm: :hiya: :hey: :heartt: :heart: :fav: :eww: :duh: :doh: :crazy: :boo: :blush: :angel: :ahh: :S :P :O :@ :?: :/: :/ :) :(( :( :!: