Nieuws van Snailmailshop

Het zal jullie misschien niet ontgaan zijn dat Snailmailshop een nieuwe eigenaresse heeft. Marion en Laura hebben met veel liefde de webshop gerund toen zij het in maart 2014 overnamen. Door andere prioriteiten in hun leven hadden ze helaas niet meer voldoende tijd om deze superleuke shop verder uit te breiden.

Ik (Sharon) ken Snailmailshop eigenlijk doordat ze mij benaderde voor een advertentie op onze website. Superleuke shop met echt zoveel leuke dingen voor je snailmail! En ineens las ik het bericht op Facebook dat ze er mee wilde stoppen. Ik werd meteen enthousiast en heb daarom Marion een mail gestuurd. Velen van jullie weten dat ik sinds een jaar mijn eigen webshop heb, Pure Creations. Het is zo leuk om te doen en ik kon deze kans niet laten lopen. Wat een geluk dat Marije zoveel input heeft voor deze website, zodat het voor mij ook allemaal nog te combineren valt. Jullie zullen de komende tijd nog vele leuke blogs van haar gaan zien!

Dus ineens ging het heel snel, maar gisteren werden de handtekeningen gezet. En ik kan jullie zeggen, ik ben best wel heel trots! Daarnaast, zo’n overname is iets om te vieren, dus ik ga in augustus een winactie houden! Hou onze website in de gaten. En neem alvast een kijkje op de website van snailmailshop, kun je alvast neuzen tussen de leuke spulletjes en als je dat ziet, wil je zeker weten mee doen met de winactie. En volg de facebookpagina van snailmailmagazine!


 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

xD ^^ >.< ;) :| :yyesnod: :ynod: :yes: :yay: :yawn: :xx: :x :wtf: :wow: :wave: :upsidedown: :twist: :swink: :shit: :shh: :shades: :sexy: :read: :omg: :nonod: :nod: :no: :love: :lol: :kiss: :inlove: :idea: :hmm: :hiya: :hey: :heartt: :heart: :fav: :eww: :duh: :doh: :crazy: :boo: :blush: :angel: :ahh: :S :P :O :@ :?: :/: :/ :) :(( :( :!: