Nieuws van ons!

Jullie hebben het vast allemaal al gehoord… Penpaljunkie is helaas gestopt met de verkoop van allerlei leuke snail mail relateerde items. Hoe jammer is dat!

Ik vond het echt de beste webwinkel uit NL en ik ga de site heel erg missen. Ik weet wel dat de site deze maand nog drie dagen open zal gaan, dus hou het in de peiling! Maar ondanks dit slechte nieuws, is er ook leuk nieuws te brengen. Pure Creations is in de gelegenheid gesteld om voorraad over te nemen van PenpalJunkie en er zullen de komende weken zoveel nieuwe dingen online komen te staan. En als klap op de vuurpijl, wij zijn gewoon verkooppunt geworden van de eigen lijn van PenpalJunkie, Hey Jasmina. Hoe gaaf is dat?! Wij zijn SUPER trots dat we deze lijn kunnen voortzetten in onze webwinkel.

Achter de schermen zijn we dus heel erg druk bezig om alles online te krijgen en ik kan jullie vertellen, dit is echt heel veel werk. Maar het kan toch niet zo zijn dat we zo’n leuke webwinkel compleet moeten missen? Dat dacht ik nou ook….

Daarnaast zijn Chantella en ik achter de schermen ook heel erg druk met Snail-Mail.nl. Zoals jullie weten hebben we per 1 januari de site voortgezet en ook al is het nu nog wat stil van onze kant, dat wil niet zeggen dat we nergens mee bezig zijn. Wees dus vooral een beetje geduldig met ons, want de komende tijd gaan we ontzettend veel leuke dingen plaatsen. Hou de site dus goed in de gaten! En vergeet daarnaast binnenkort niet om even een kijkje te nemen op de website van Pure Creations. Een kortingscode vind je in onze sidebar (links).

Tot heel erg snel allemaal!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

xD ^^ >.< ;) :| :yyesnod: :ynod: :yes: :yay: :yawn: :xx: :x :wtf: :wow: :wave: :upsidedown: :twist: :swink: :shit: :shh: :shades: :sexy: :read: :omg: :nonod: :nod: :no: :love: :lol: :kiss: :inlove: :idea: :hmm: :hiya: :hey: :heartt: :heart: :fav: :eww: :duh: :doh: :crazy: :boo: :blush: :angel: :ahh: :S :P :O :@ :?: :/: :/ :) :(( :( :!: