Nieuws van ons!

Hallo lieve volgers,
Zoals we al eerder aangaven was het even wat stil van onze kant. Op de achtergrond zijn we daarentegen erg druk bezig en we kunnen dan ook eindelijk het eerste nieuwtje aan jullie bekend maken. Wij krijgen hulp van Marije. Zij is net zo’n creatieveling als wij en zij gaat ook bijdragen aan onze website. En daar zijn wij heel erg blij mee.
In deze blog zal Marije zich aan jullie voorstellen. En het volgende nieuws zal erg snel volgen….

Hallo Allemaal,

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Marije en woon in Twente. Nog niet zo heel lang, pas sinds april, daarvoor heb ik altijd in Friesland gewoond. Ik ben 26 jaar en woon samen met mijn vriend op een woonboerderijtje.  Mijn werk is fulltime maar ik heb ook nog vrije tijd waar ik veel hobby’s uitoefen zoals paardrijden, lezen, cosplayen, larpen, reizen en naar concerten en festivals gaan. Maar mijn grootste hobby is toch wel creatief bezig zijn met papier en snailmail. Altijd ben ik op zoek naar leuke ideeën om in een envelop te doen. Op instagram, youtube en pinterest doe ik veel inspiratie op en geef er mijn eigen draai aan. Toen ik een tijdje geleden flipbooks en pocketletters ontdekte ging er een hele nieuwe ‘snailmailwereld’ open.

Al een hele tijd wilde ik een blog over mijn hobby gaan schrijven maar wist niet precies hoe. Op instagram deelde ik al veel foto’s en filmpjes van mijn creaties. Want het lijkt me erg leuk om mijn projecten met andere snailmailers en creatievelingen te delen. Dus toen ik zag dat er hulp werd gevraagd voor de site heb ik gereageerd, and here I am! Ik hoop dat jullie veel plezier beleven aan mijn blogs! Tot snel! Liefs Marije

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

xD ^^ >.< ;) :| :yyesnod: :ynod: :yes: :yay: :yawn: :xx: :x :wtf: :wow: :wave: :upsidedown: :twist: :swink: :shit: :shh: :shades: :sexy: :read: :omg: :nonod: :nod: :no: :love: :lol: :kiss: :inlove: :idea: :hmm: :hiya: :hey: :heartt: :heart: :fav: :eww: :duh: :doh: :crazy: :boo: :blush: :angel: :ahh: :S :P :O :@ :?: :/: :/ :) :(( :( :!: