miniboekje met tekst

20140322_141513Een klein boekje met een tekst erin. Zelf vind ik het altijd leuk om met mijn snailmails iets mee te sturen wat ik zelf gemaakt heb. Ook ben ik gek op mooie, pakkende teksten. Teksten waar je vrolijk van wordt… die je raken… Ik heb een miniboekje gemaakt. Het is heel simpel… print een tekst en knip hem uit. Je kan natuurlijk ook zelf een tekst schrijven. Vouw het papier op als een harmonica en meet het op. Neem een stukje stevig karton (je hebt vast wel ergens een doos staan in huis) en knip twee stukjes die iets groter zijn dan het opgevouwen harmonicapapiertje.

20140321_142031

Kaft deze stukjes karton met leuk (inpak)papier. Als je het boekje wilt vastmaken met een lintje moet je nu eerst het lintje tussen de kaften vastmaken. Ik heb lintjes genomen die ik altijd uit mijn nieuwe kleding knip en bewaar ;-) Plak de harmonica aan de binnenzijdes vast op het karton. En klaar is je boekje! Heel leuk om mee te sturen met je snailmail.

20140322_141411

Veel plezier met maken!

Handtekening claudia

6 thoughts on “miniboekje met tekst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

xD ^^ >.< ;) :| :yyesnod: :ynod: :yes: :yay: :yawn: :xx: :x :wtf: :wow: :wave: :upsidedown: :twist: :swink: :shit: :shh: :shades: :sexy: :read: :omg: :nonod: :nod: :no: :love: :lol: :kiss: :inlove: :idea: :hmm: :hiya: :hey: :heartt: :heart: :fav: :eww: :duh: :doh: :crazy: :boo: :blush: :angel: :ahh: :S :P :O :@ :?: :/: :/ :) :(( :( :!: