Mette zoekt een penvriendin

UPDATE: inmiddels is de inschrijving van deze oproep vol. Ben je nog op zoek naar een penvriendin? Schrijf dan een mooie brief of kaart met jouw oproep en stuur deze naar het hoofdkwartier van snail-mail.nl
Het adres kun je via contact@snail-mail.nl opvragen of een DM via onze social media. Dan zorgen we ervoor dat jou oproep hier komt te staan!

Hallo lieve allemaal!

Genieten jullie ook zo van het mooie weer? Ik vind het altijd heerlijk om met mooi weer in de tuin te zijn, en als ik tijd heb, hier mooie brieven te schrijven naar penvriendinnen.
Vanaf twee weken geleden gaat het inzenden van penvriendinnen oproepjes op een andere manier, via de echte post naar het hoofdkwartier van snail-mail.nl
Deze brief kreeg ik vorige week binnen van Mette, ze is 12 jaar en komt uit Den Haag. Ze is op zoek naar een penvriendin om snailmail mee uit te wisselen. Lijkt het jou leuk om met Mette te schrijven na het lezen van haar mooie brief?
Laat dan een berichtje achter in de comments of stuur een email naar: contact@snail-mail.nl , dan zorg ik dat jullie elkaar kunnen contacteren!

Veel liefs en stay safe…

Marije

De ingezonden brief van Mette

4 thoughts on “Mette zoekt een penvriendin

 1. hoi mette,
  ik vind lezen ook heel leuk en vooral harry potter. Ik ben zelf ook 12 jaar. het zou leuk zijn als we elkaar brieven zouden sturen. ik probeer minder op mijn telefoon te zitten dus dat komt dan wel goed als we contact gaan zoeken.

  groetjes feline van den berg

 2. Hoii!

  Ik ben Alessia, ik ben ook 12 & woon ook vlakbij Den Haag! Ik ben al een tijdje op zoek naar een penvriendin, maar ik kan nooit iemand van mijn eigen leeftijd vinden. Ik wil een beetje oefenen en uitproberen met handlettering en dat soort dingen, dus lijkt dat je leuk?

  Groetjes 🙂

 3. Hallo Mette,

  Ik ben zelf al een langere tijd bezig met snailmails te maken en heb een dochter van 10 jaar, Sienna. Zij wilt ook graag voor iemand leuke brieven met snailmails maken buiten haar eigen moeder 😉
  Dus misschien is het leuk om samen in contact te komen.
  Groetjes Sabrina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *