Mette zoekt een penvriendin

Hallo lieve allemaal!

Genieten jullie ook zo van het mooie weer? Ik vind het altijd heerlijk om met mooi weer in de tuin te zijn, en als ik tijd heb, hier mooie brieven te schrijven naar penvriendinnen.
Vanaf twee weken geleden gaat het inzenden van penvriendinnen oproepjes op een andere manier, via de echte post naar het hoofdkwartier van snail-mail.nl
Deze brief kreeg ik vorige week binnen van Mette, ze is 12 jaar en komt uit Den Haag. Ze is op zoek naar een penvriendin om snailmail mee uit te wisselen. Lijkt het jou leuk om met Mette te schrijven na het lezen van haar mooie brief?
Laat dan een berichtje achter in de comments of stuur een email naar: contact@snail-mail.nl , dan zorg ik dat jullie elkaar kunnen contacteren!

Veel liefs en stay safe…

Marije

De ingezonden brief van Mette

3 thoughts on “Mette zoekt een penvriendin

 1. Hoii!

  Ik ben Alessia, ik ben ook 12 & woon ook vlakbij Den Haag! Ik ben al een tijdje op zoek naar een penvriendin, maar ik kan nooit iemand van mijn eigen leeftijd vinden. Ik wil een beetje oefenen en uitproberen met handlettering en dat soort dingen, dus lijkt dat je leuk?

  Groetjes 🙂

 2. Hallo Mette,

  Ik ben zelf al een langere tijd bezig met snailmails te maken en heb een dochter van 10 jaar, Sienna. Zij wilt ook graag voor iemand leuke brieven met snailmails maken buiten haar eigen moeder 😉
  Dus misschien is het leuk om samen in contact te komen.
  Groetjes Sabrina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *