Megan is op zoek naar een penvriendin.

Er kwam alweer een leuke oproep binnen in onze mailbox. Deze oproep komt van Megan uit Brabant, ze is op zoek naar een nieuwe penvriendin. Lijkt het jou leukom met haar te schrijven? Laat hieronder in de reacties een berichtje voor haar achter! Zelf een leuke oproep plaatsen? Stuur jou oproep naar contact@snail-mail.nl met daarin een leuke omschrijving van jou, je hobby’s en naar wat voor penvriendschap je op zoek bent. Wie weet staat jou oproepje binnenkort op onze site.
Hoi hoi!
Ik ben Megan, 20 jaar en kom uit een dorpje in Brabant. Door de weeks woon ik op kamers en in de weekenden logeer ik bij mijn ouders of bij mijn vriend.
Ik ben op zoek naar iemand die mijn snailmail penvriendinl wil zijn. Zelf ben ik behoorlijk creatief en vind het ontzettend leuk om brieven te schrijven. Met een vriendin van mij deel ik een boekje die we elke week uitwisselen maar nu ben ik op zoek naar iemand die verder van me af staat. Een kans om nieuwe vrienden te maken.
Lijkt je het leuk om me te schrijven? Laat het me weten!
Groetjes,
Megan

4 thoughts on “Megan is op zoek naar een penvriendin.

 1. Hi Megan, ik wil ook wel jouw snailmail vriendinnetje worden! Ik heb een blog a-typical.nl voor mensen met epilepsie en een mamablog NannyAnnelon.nl. Hier laat ik de snailmails zien. Natuurlijk stuur ik jou dus ook snailmails. Soms ook een samen met Nola van 3 jaar. Xx

 2. Hey Megan!
  Zelf heb ik ook in september een oproep geplaats die kun je nog terug vinden dus daar staat meer info over mij.
  Ik ben zelf 19 en het lijkt mij heel leuk om met jou te schrijven!
  Groetjes Anniek

 3. Hoi megan,

  Ik wil wel jouw nieuwe creatieve snailmail maatje worden.
  Ben graag creatief bezig en opzoek naar nieuwe snailmail maatjes.

  Gr Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *