Martina’s oproepje

Genieten jullie ook van het zomerse weer? En heb je zin om weer in de pen te klimmen en leuke brieven te schrijven? Misschien is de volgende oproep interessant voor jou! Deze week plaatsen we de oproep van Martina die op zoek is naar creatieve swap snailmailers. Je kunt hieronder in de reacties een berichtje voor haar achterlaten. Wil je zelf een  oproep voor plaatsen? Stuur dan een email met een leuke intro over jezelf naar contact@snail-mail.nl . Wie weet staat jou oproep hier binnenkort op de site!
Hoi iedereen, ik ben Martina en ben 28 jaar oud. Ik woon in Oost Groningen en ben getrouwd met een super leuke man! We hebben samen een zoon van bijna 2 en baby nr. 2 wordt eind september verwacht. Ik ben iemand die altijd bezig is, heb een silhouette cameo. waarmee ik flex en flock op kleding maak, kaarten en stickers of andere accesoires met vinyl versier. Ik naai kleding voor mijn zoontje of mijzelf. Ik haak graag: dekentjes, sokken, diertjes, van alles kruipt uit de haaknaald. Voor kort geleden deed ik met veel regelmaat aan swaps mee via instagram. Super leuk!
Alleen sinds enkele weken ben ik helemaal gestopt met social media. Het stond in mijn top van grootste hobby’s, maar ook onder het kopje grootste verslaving haha. Van daar dat ik toch via deze weg op zoek ben naar iemand waarin de creatieve hobby’s overeen komen. Het lijkt mij leuk om af en toe wat (mini of afgesproken thema) swaps te sturen naar elkaar, leuke kaartjes of snailmail. Ik ben een enorme kletser, maar geen schrijfster. Ik doe dat liever op een creatieve manier dan met lange brieven. lijkt het je leuk? Hoor ik het graag!
Ook lijkt het me leuk om een eenmalige swap uit te wisselen, dus wil je wel een keer creatief bezig zijn, maar niet structureel swapjes of snailen? Let me know!

2 thoughts on “Martina’s oproepje

 1. Hallo Martina,

  Ik ben Sjoukje 30 jaar oud. Super creatief en zou graag wat leuke swaps willen doen met jou met een leuk thema. Ik ben ook net als jou al een aantal jaar geleden gestopt met social media, ik vind het heerlijk, maar om leuke swap maatjes te krijgen is dan wat lastiger. Ik woon in Portugal ik hoop dat dat geen probleem voor je is ( de verzendkosten zullen daardoor wat hoger liggen) dus als je geintreseerd bent dan hoor ik het graag!

  Groetjes Sjoukje

 2. Hoi Martine.
  Het lijkt mij super leuk om jou creatieve snailmails te sturen. Ik heb net een dochtertje gekregen en ben niet echt een schrijver of prater maar houd wel enorm van creatief bezig zijn!
  Ik woon in Amersfoort en werk in het onderwijs…en een beetje minder sociale media zou voor mij ook goed zijn! Knap dat je daar mee gestopt bent.
  Als je het leuk lijkt om een creatieve snailmail van mij te ontvangen dan hoor ik het graag!
  Groetjes Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *