Marjoleins oproepje voor een penvriendin

Er is weer een hele leuke oproep binnen gekomen, deze is van Marjolein. Lijkt het leuk om met haar te schrijven? Laat hieronder dan een berichtje voor haar achter in de reacties!

Hoi allemaal!

Ik ben Marjolein en op zoek naar een gezellige penvriendin om mee te schrijven en te snail mailen. Ik zal kort iets over mezelf vertellen:

 • 1. Ik ben 25 jaar.
 • 2. Ik woon samen met mijn vriend.
  3. Ik ben creatief (haken, breien, tekenen, schilderen, snail mail, bullet journal…).
 • 4. Ik hou van de natuur, ik wandel veel en maak graag natuurfoto’s.
 • 5. Ik hou van tijdschriften zoals de FLOW en creatieve tijdschriften.
 • 6. Ik ben een enorme theeleut 🙂
  7. Ik ben momenteel aan het afstuderen aan de opleiding Pedagogisch werk, hierna ga ik verder studeren voor Social Worker (SPH) op het HBO. Persoonlijke ontwikkeling vind ik belangrijk en interessant om me in te verdiepen.
  8. Ik hou van dieren! Uiltjes, katten, vosjes, hertjes, vogeltjes…. Helaas heb ik zelf momenteel geen huisdieren, vroeger wel veel gehad.
  9. Ik kan niet zonder muziek, als ik onderweg ben luister ik altijd naar muziek!
  10. Ik vind het leuk om kringloopwinkels en rommelmarkten te bezoeken!

Groetjes,

Marjolein

Wil je zelf een leuke oproep plaatsen? Stuur een originele intro over jezelf met een leuke foto van jou of je poststukken naar contact@snail-mail.nl. Beschrijf in je oproepje ook naar wat voor soort penvriendin je op zoek bent. Een creatieve brievenschrijfster of een kaarten verzamelaar?

Tot snails!

Liefs van Hananja en Marije

 

4 thoughts on “Marjoleins oproepje voor een penvriendin

 1. Hoi Marjolein!
  Via via kom ik op deze site terecht en zag ik dan ook je oproepje. Een beetje later, ik hoop dan ook dat je nog steeds penvriendinnetjes zoekt. Het is namelijk net alsof ik een beschrijving van mezelf lees. Ik heb alleen geen vriend en ben twee jaar ouder dan jij. De rest komt overeen, inclusief de studie SPH die ik heb afgerond. Je kunt me bereiken via mijn instagram esther.legius of estherlegius @ gmail . com

 2. ben Stefanie, 37 jaar en woon samen
  > met mijn lieve man en schat van een zoon in Aalst (België). Ik werk
  > als verpleegkundige in een Brussels ziekenhuis. In mijn vrije tijd ben
  > ik vooral bezig met naaien, breien, postcrossing en nog zo veel andere
  > dingen. Net als jij Marjolein kan je mij regelmatig vinden in de
  > kringloopwinkel of op de rommelmarkt op zoek naar die ene schat. Het
  > zou fijn zijn moesten we in de toekomst nog meer kunnen vertellen over
  > onze vondsten en andere avonturen

 3. Hoi Marjolein,

  Het lijkt me leuk snail mail met je uit te wisselen. Ik ben 33 jaar en heb een dochter van 8 maanden. Ik hou van piano spelen, lezen, dieren, koken en ben net als jij een enorme theeleut! Ook hou ik erg van kringloopwinkels bezoeken. Stuur me maar een berichtje als je graag zou willen snail mailen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *