Marjoleins oproepje voor een penvriendin

Er is weer een hele leuke oproep binnen gekomen, deze is van Marjolein. Lijkt het leuk om met haar te schrijven? Laat hieronder dan een berichtje voor haar achter in de reacties!

Hoi allemaal!

Ik ben Marjolein en op zoek naar een gezellige penvriendin om mee te schrijven en te snail mailen. Ik zal kort iets over mezelf vertellen:

 • 1. Ik ben 25 jaar.
 • 2. Ik woon samen met mijn vriend.
  3. Ik ben creatief (haken, breien, tekenen, schilderen, snail mail, bullet journal…).
 • 4. Ik hou van de natuur, ik wandel veel en maak graag natuurfoto’s.
 • 5. Ik hou van tijdschriften zoals de FLOW en creatieve tijdschriften.
 • 6. Ik ben een enorme theeleut 🙂
  7. Ik ben momenteel aan het afstuderen aan de opleiding Pedagogisch werk, hierna ga ik verder studeren voor Social Worker (SPH) op het HBO. Persoonlijke ontwikkeling vind ik belangrijk en interessant om me in te verdiepen.
  8. Ik hou van dieren! Uiltjes, katten, vosjes, hertjes, vogeltjes…. Helaas heb ik zelf momenteel geen huisdieren, vroeger wel veel gehad.
  9. Ik kan niet zonder muziek, als ik onderweg ben luister ik altijd naar muziek!
  10. Ik vind het leuk om kringloopwinkels en rommelmarkten te bezoeken!

Groetjes,

Marjolein

Wil je zelf een leuke oproep plaatsen? Stuur een originele intro over jezelf met een leuke foto van jou of je poststukken naar contact@snail-mail.nl. Beschrijf in je oproepje ook naar wat voor soort penvriendin je op zoek bent. Een creatieve brievenschrijfster of een kaarten verzamelaar?

Tot snails!

Liefs van Hananja en Marije

 

10 thoughts on “Marjoleins oproepje voor een penvriendin

 1. Hoi Marjolein,

  Wat een leuk oproepje! 🙂
  Per toeval kwam ik op deze site, ik was nog niet bekend met het begrip snail mail, maar wel met schrijven – en mailen natuurlijk.
  Ik heb precies dezelfde hobby`s als jou, en daarnaast bak ik ook nog graag.
  Vooral de liefde voor dieren en natuur, fotograferen, het creatieve, de kringloophobby en het belangrijk vinden van persoonlijke ontwikkeling herken ik heel erg.
  Ook tekenen en schilderen doe ik graag, net als jij, en ik ben ook weg van uiltjes, vogels en hertjes en vosjes!
  Dit vind ik wel bijzonder en erg leuk, daarom lijkt het me leuk om met je te schrijven.
  Mijn naam is Delien en ik ben 31,en heb een super lieve kat die ook echt mijn maatje is.
  Mocht je het ook leuk vinden dan mag je me mailen.

  Groetjes, Delien.

 2. Hoi marjolein, ik hoop dat je nog een maatje kan gebruiken! Jouw verhaal kan zo mijn verhaal zijn! Ik hou van dieren en wandel dan ook veel in de natuur. Bossen en strand, daar hou ik van. Ik hou van lezen en ben veel creatief bezig. Ik haak vooral veel op dit moment. Ik heb een hond, een toller. Ik ben getrouwd en werk als telefoniste. Ik hou van dieren; honden, vogels, vlinders, hertjes, vosjes. Ik hou ook enorm van thee. Lekker theeleuten uit een gezellig kopje of mok. Heerlijk. Lijkt heet je wat om een keer iets uit te wisselen?

 3. Hoi Marjolein,
  Je tekst is zo herkenbaar en enthousiast (alleen Pabo ipv SPH haha)
  dat ik gewoon even wil reageren! Als je nog een snailmail-contact zoekt hou ik me aanbevolen:
  – 31 lentes jong,
  – nummer 3,4,5,6 8 en 10 sluit ik me onmiddelijk bij aan 😉
  – ik ben ontzettend post-minded: onder de noemer dat aandacht allés mooier maakt,
  – ik heb een vriend, zoon én twee katten,
  – en ik leer graag elke dag iets nieuws 🙂

  groetjes Grietje

 4. Hoi Marjolein,

  Wie weet heb je inmiddels je maatje(s) gevonden. Ik kwam via Instagram op deze website en dacht: ik probeer het toch. Heb bijna dezelfde interesses als jij, ben nog helemaal nieuw in het snail-mail gebeuren maar ben er enorm enthousiast over!

  > Ik ben 23 jaar (augustus 24)
  > Ik deed vroeger veel aan Postcrossing
  > Ben creatief, zowel tekenen als in m’n bullet journal
  > Grafisch vormgever maar werk nu in een boekhandel 🙂
  > Ik heb een abonnement op de FLOW en maak ook graag foto’s
  > Wat betreft die kringloopwinkels en muziek luisteren: hier ook!

  Mocht je geïnteresseerd zijn mag je me een berichtje sturen op Instagram, onder de naam daphneariannemarlies

 5. Heey Marjolein,

  Het lijkt me leuk om met je te snailen/schrijven. Mijn naam is stephanie en ben 30 jaar. Mijn hobby’s zijn creatief bezig zijn, ben ook een actieve bujo schrijver 🙂 verder hou ik winkelen, natuur, thee, flow magazine, films en series en hou ik van gamen. Mocht je het leuk vinden dan kan je me een mailtje sturen.

  • Hoi Stephanie, ik zag je berichtje op t oproepje van marjolein en het sprak me erg aan. Ik hou van dezelfde dingen en ben ook erg creatief. Ik ben 38 jaar. Ik haak veel, lees graag en ik wandel veel met mijn hond. Lijkt het je wat om eens te mailen of schrijven?

 6. Hoi Marjolein!
  Via via kom ik op deze site terecht en zag ik dan ook je oproepje. Een beetje later, ik hoop dan ook dat je nog steeds penvriendinnetjes zoekt. Het is namelijk net alsof ik een beschrijving van mezelf lees. Ik heb alleen geen vriend en ben twee jaar ouder dan jij. De rest komt overeen, inclusief de studie SPH die ik heb afgerond. Je kunt me bereiken via mijn instagram esther.legius of estherlegius @ gmail . com

 7. ben Stefanie, 37 jaar en woon samen
  > met mijn lieve man en schat van een zoon in Aalst (België). Ik werk
  > als verpleegkundige in een Brussels ziekenhuis. In mijn vrije tijd ben
  > ik vooral bezig met naaien, breien, postcrossing en nog zo veel andere
  > dingen. Net als jij Marjolein kan je mij regelmatig vinden in de
  > kringloopwinkel of op de rommelmarkt op zoek naar die ene schat. Het
  > zou fijn zijn moesten we in de toekomst nog meer kunnen vertellen over
  > onze vondsten en andere avonturen

 8. Hoi Marjolein,

  Het lijkt me leuk snail mail met je uit te wisselen. Ik ben 33 jaar en heb een dochter van 8 maanden. Ik hou van piano spelen, lezen, dieren, koken en ben net als jij een enorme theeleut! Ook hou ik erg van kringloopwinkels bezoeken. Stuur me maar een berichtje als je graag zou willen snail mailen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *