Laura naar de top van de Mont Ventoux

Op 20 juni fietst Laura naar de top van de Mont Ventoux. Dit doet ze voor een goed doel: haarzelf een vanuit de Amarant Groep.

De Amarant Groep wil jongeren en jong volwassenen met een beperking aanmoedigingen om meer te bewegen en zich hierdoor mentaal te ontspannen en te laten werken aan de sociale ontwikkeling. Deze jongeren hebben vaak al veel doorgemaakt en door middel van de beklimming kunnen ze een positieve ervaring opdoen. 

Door te trainen met een vaste buddy of met het hele team wordt gewerkt aan het sociale vermogen van de jongeren. Ook zorgt trainen in groepsverband er voor om meer gemotiveerd te zijn. 

De jongeren leren door deze beklimming beter naar zichzelf te luisteren. Ze komen er achter wat ze wel of niet moeten doen om doelen te bereiken. 

Aan het eind van het programma kan de jongeren met trots zeggen dat hij tot iets in staat is en dat draagt bij aan een beter zelfbeeld. 

Misschien ken je Laura al van het webzine You’ve Got Mail, een online webzine dat eens in de drie maanden online komt. Omdat Laura wel wat goede steun kan gebruiken plaats ik deze oproep voor haar. Stuur jij ook een leuk kaartje om Laura te motiveren naar de top? En hoe leuk zou het zijn dat er een stapel mooie post voor haar klaar ligt bij thuiskomst!

Wil je Laura volgen? Dat kan op de Facebook pagina van mont ventoux team L! En nog meer vind je op de website die Laura heeft gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *